Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
20g je u pitanjuIma neka fora, da 'l bese preko 10god ako se koristi onda ne moze da zabrani i ako je u njegovom vlasnistvu 1/1 jer je steceno pravo na osnovu tih godina koriscenja...
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
I da je 50 godina , privatno vlasnistvo ili bezvlasce , biraj, a postoji drugi put onda je ovo ilegalno koristeno.20g je u pitanju
Smece i deponija su jedno a put je drugo , bar tako kaže zakon .Ако је његово има свако право да забрани.
....................."дошли јуче, а ту се одувјек бацало смеће"......................
Treba razgraničiti šta je put, a šta službeni prolaz.Službeni prolaz nikako ne može da postane put tj javna površina.I to pravo ne mogu da imaju svi, samo oni kojima je to jedini put,stvarna službenost može da se stekne i održajem ako se koristi uzastopno 20 godina, ali isto tako može i da se izgubi ako se ne koristi uzastopno 3 godine.Ako ljudi tu prolaze X godina, stekli su pravo kako god okrenes cije god da je ne moze im sad zatvoriti prolaz.. Ima kod mene u komsiluku ista situacija, nema zatvaranja puta koji tu stoji preko 50 godina..
Tuži(š)te ga, verovatno će sud doneti privremenu meru da on mora da omogući prolaz do konačne presude. Onda, utakmica koju bi, ja mislim, on izgubio skroz.Proverio sam na geo Srbiji, na da nije u pravu već put treba da se pomeri dublje u njegov posed (izašao na put). Dokonom čoveku svašta pada na pamet pa i da pregrađuje put. Od dokazivanja nema ništa, ipak ću ja naokolo.