Nikad ovako !

90-100 na sat je neka standardna brzina voznje,vozis 80 odma pravis kolonu i ljudi te moraju preticati non stop,ulaze u makazice i slicno.

Зависи колико "лаже" километар сат. Возим југа по гпс-у на 85 км/ сат, све прескачем, колега каже идем преко 90 по његовом сату.

Uglavnom svi auto satovi “lazu” 5-10%… Ne bi oni voleli da “popiju” kazne. Znaci sat ti pokazuje 84, a zapravo ides 80 km/h. Gps je mnogo tacnije - iako ima oko 1% odstupanja izmedju nekih gps-a, svakako je gps mnogo tacniji.

Колико некоме може бити досадно или пати од несанице (па онда и цело село да не спава), вози квад са "спортским ауспухом" по атару и око села. Устајем рано али и мене је пробудио. Ово је зло гласно, двотактни мотор без ауспуха је тих поредећи са овим.

И онда кажу греота погибе млад добар, вредна јурио за динаром, а он се трка по ауто путу са аутом које није за те ствари.

Zagusilo na secki pa se napunilo sve ?.Srece njegove,koja je to uzivancija cistiti,pitam se samo jel stao kad je nesto puklo ili kad mu je neko javio da ne izlazi nista is kombajna vec duze vremena :ROFLMAO: .

Мени се прве године са Фаром овако десило у соји. Соја била влажна и зелена и препречила се преко сечке напунио цео тунел преко сламотреса. Дебела два сата смо вадили сламу на смену нас троје,а у тунелу пакао колико је било вруће. Онда искључили сечку и без ње косили и то ми, остало правило где има травуљине у соји и где има зелене сечка се гаси и без ње се ради.

Danas pođoh da ovršem poslednje parcele pod suncokreti kad me u blizini njive sačeka ovo. Čovek pobo stubove od dva metra po sred puta i neće ni da čuje da ih ukloni, kaže geo Srbija mu pokazala da mu je plac dovde. Tek posle intervencije policije uklonio je ovo i dozvolio mi prolaz ali ovog puta. Sreća što sam pronašao drugi zaobilaznim put da ne moram da više prolazim pored ovog druškana.

Pa imaš i ti pristup "Geo Srbiji" , pa provjeri...
Ako je čovjek u pravu, prolaziš kroz njegov posed....
Ako nije znao, pa dopuštao do sada, OK, ali ako je provjerio pa utvrdio dokle je njegovo, nema smisla ometati tuđi posed, i prolaziti kroz privatno...

Nazad
Vrh