Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako je to ta slika izgleda da je vozač kombija kriv.
Моја кућа је одмах са леве стране иза кривине на којој скрећем лево. Више пута се десило да ме, иако ради жмигавац, неко обилази ту, вероватно сматрају да нисам искључио жмигавац и да идем право. Још свирају да се склоним.Traktoristi drže glavu u torbi poslednjih godina.Nije normalno kako se ostali učesnici ponašaju u saobraćaju prema istima, kao da je na putu komarac a ne traktor.Dosta njih se preceni pa uleću u makazice a traktori danas brzi pa bude čukanja i nesreća.
Dosta sam u prevozu, sve znam, svašta sam doživeo i video.
To ja radim, kad treba da skrenem zajasim sredinu puta i su*urac, ajd onda obilji..Samo predjes na sredinu ranije
I NEZNANJE.U saobracaju je velika nekultura i bahatost!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Nije samo u saobraćaju. Probaj nekome da objasniš da nije u pravu, bilo šta...U saobracaju je velika nekultura i bahatost!
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Пређем скроз лево јер имам 10 метара до куће, једино ако неко иде у сусрет.Samo predjes na sredinu ranije