19.018 Aufrufe · 38 Reaktionen | A dugo mi je i potrajao... | TD portal | TD portal · Original-Audio
A dugo mi je i potrajao.... TD portal · Original-Audio
www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam odavno procitao nesto sto me ovoliko rastuzilo! (znaci nikad)Kad se mi promijenimo ,doce i vlada bolja.
Ovako?Ма ја скочим и пустм га да иде у материну (додуше Тома Винковић) па га после вадим.
Nije zajebancija nikako. Ali ako i kojim slučajem se to desi najbolji način za ulazak u kanal je samo pod pravim uglom. Kad smo bili klinci, orali sa 3 traktora ćale, burazer i ja. Njiva izlazi na veliki kanal, srećom suv. Ja idem sa 577, ćale sa 558 a burazer sa 539 koji je imao slabe kočnice. Ja i ćale zabadamo plugove skroz do kanala, zadnja brazda visi u vazduhu (3 brazde plugovi). Burazer gledao od nas pa će i on. Ali njegov plug kraći pa je morao više da se približi ivici. Povuklo ga, kočnice slabe i samo se tako spustio u rikverc u kanal dok se plug nije zabo u dno. Sva sreća, nikom ništa. Izvukli ga napolje i nastavili dalje...Ма ја скочим и пустм га да иде у материну (додуше Тома Винковић) па га после вадим.