Nikad ovako !

Превртање у најави, када дође сезона вађења репе...
d969482e5f2566ebdffe26e8f124fbf1.jpg

Јуче, у бачкој тополи на ономе новом "чувеном" подвожњаку што вам треба чамац после кише да би прошли, спала роло бала са приколице. Гледам, је ли ово могуће. А писао сам биће тесно за пролаз зато што други пролаз тренутно не постоји.

Toga dana kada je plivao podvožnjak bio sam u B.Topoli ali malo ranije nego što je kiša počela.Posle sam išao opet nakon nekoliko dana ali sam zvao da pitam mogu li proći redovnim tokom ili da ponesem čamac. 🤣

Vozim biciklu preko mosta .
Obilazi me traktor i u trenutku kad je bio metar ispred mene odjednom se u visini moje glave stvori oblak srče ( stakla )
Srećom , ( zbog par loših iskustava sa sitnim mušicama ) uvek nosim sunčane naočare dok vozim pa staklici samo zveckaju po njima i po glavi .
Stanem polako , mladji dečko ( vozač traktora ) se vrati da vidi kako sam .
U čudu ja i on , gledam puklo staklo na vratima , kaže samo od sebe i to ovde na ravnom na asfaltu a vozio je po koje-kakvim dzombama i nikakvih problema .
Skoro nov traktor , staklo valjda kaljeno popucalo sve u neke sitne komade slične veličine ?
Kaže da radi u čistoći i na moj predlog dam mu podatke ako bude trebalo da se potvrdi da nije bilo nikakvog cukanja i da nije kriv u tom pravcu .
U međuvremenu , kolona na mostu poprilična , ovi pozadi trube jer nemaju predstavu zašto stojimo , vrućina čini svoje pa su nervozni .
Nigde više bez . . .
8c5f22f94cfdf462f0a1ea964d020efa.jpg

Poslednja izmena:
Мени је исто тако пукло стакло на прозору трактора без икаквог разлога. Трактор био паркиран испод надстрешнице, мирно време без ветра. Имам и снимак са надзорне камере. Пуче стакло у милион коцкица у два сата иза поноћи. Да нема камере, мислио би да је неко намерно разбио

Koliko sam samo stakala sredio dok sam kosio.Baci kosačica kamen i razbije staklo.Staklo i treba tako da puca da ne bi ozbiljno povredilo putnika/putnike u kabini.

Ја узмем стакла код Горана у Панчево и, два дана ми била у гепеку од кола. Извадим их из кола и оставим у радионици, јесење доба није било преко 20ц. Узмемо да убацимо стакла у рамове како смо принели стакло раму тако се просуло као шећер, све у коцкице. Данас у фирми да разбијем стакло од фрижидера требао ми рам од стакла због ручке, значи нема шансе лупао га чекићем ма не осети, а кад испадне из руку сво се проспе у комадиће.

To su bese za soferku stakla,ne zelis puno lice stakla u voznji pri brzini,zbog plastike,ili cega vec, izmedju stakla,kad se razbije ostane tu gde jeste.

Nazad
Vrh