milan11
Član
Samo ceste smene za pocetak, onda ce poceti da pokusavaju da opstanu kvalitetom posla umesto lazima..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I šta će sad ?па људи мало објективности па наш бивши вољени министар сремац је данас СВОЈЕВОЉНО дао оставку у фсс ипак је то нека промена некажем да није још мого да нешто поквари
Ostavku je dao zato sto ce biti gradonacelnik u S.Mitrovici. a po zakonu ne moze obe funkcije. Tako da nije bas svojevolno. Sladje mu je u gradu. Inace bi on jos jasio savezпа људи мало објективности па наш бивши вољени министар сремац је данас СВОЈЕВОЉНО дао оставку у фсс ипак је то нека промена некажем да није још мого да нешто поквари
Neka drugar ugradi Sklopku (Prekidač) mase i neka gleda da je što gabaritniji (Pošto je ovo ipak Kombajn)Nocas oko 2 sata drugaru kombajn sam upalio,bio ostavljen u rikvercu i smotanih tockova.Probio ogradu i zavrsio kod drugog komsije.Inace bio u objektu,samo rep vireo zato sto su ispred prikolice. Da li je moguce da je sam upalio,cuo sam da se to vec nekome desilo.Tesko da je neko pokusao kradju zato sto mora kroz tipa 3 ogradjena dvorista da se dodje dovde a glavne kapije do puta su bile zatvorene + pusteni kerovi. Svakako zanimljiva situacija i jako opasna...