New Holland

Slike sa danasnjeg terena .
w7y7x2.jpg
10p8rkg.jpg

Poznajem tebe a poznajem i vlasnika gore pomenutog kombajna a znam i kolika je kabina jer sam ulazio unutra.Jednostavno je nezgodna za dugačke ljude. :haha:

Dvoje dugackih jako tesko, ili vrlo malo onaj moze da stoji. Problem je sto su komande mehanicke pa smetaju rucice, jer da je na dugmice ne bi bilo problema. Inace kabina je veoma tiha i tek malo se cuje da radi motor i skoro nista vise osim kad klipovi lupaju.

A dvoje inteligentno popunjeni? :sta:
Da li će izaći da vide ko vozi kombajn? :osmeh:

Poslednja izmena:
Ima li neko više iskustva sa modelom TX66? Kako su se pokazali ovi kombajni? Ima jedan u Ostojićevu na prodaju, 2003godište je, i čini mi se da je u njemu Cummins motor, ako ne grešim...Jel to cela ova serija ima Cummins-a ili samo novije generacije? Inače mašina izuzetno dobro izgleda, prava zver od kombajna...

Moguce je... Jedino mi je bilo cudno to sto gazda tvrdi da mu trosi 6 L/ha sto je meni bas malo na toliku povrsinu, nekako mi za Forda to nije bas realno...Na motoru pise Made in UK, pa sam po tome, a i po potrosnji koju je covek rekao, pomislio da je mozda Cummins u njemu.

Ma naravno da nisam poverovao, nema šanse da tolika mašina sa tako moćnim motorom, (280 ili 300 KS, ne znam tačno), tako malo troši...Čak i po kj je to malo, a ne po ha kako ovaj kaže, još plus Fordov motor unutra...Jel ima neko iskustva sa ovim modelom TX66, kako su se pokazali?

Kombajni su jako dobri i velikog kapaciteta,kvarovi se dešavaju i na njima,koji često nastaju greškom vozača i zbog lošeg održavanja gazde.:ppozdrav:

Ranije meni jedan serviser pričao za New Holland kombajne da su izuzetni, ali nisam mu tad verovao, a sad sve više verujem u to...U odnosu na recimo Claas su dosta povoljniji, a po kvalitetu ne zaostaju puno za njim, ako uopšte i zaostaju...

Nazad
Vrh