New Holland

Počela intenzivnija potraga i prodaja kombajna:
ssl23263.jpg
25112013069.jpg

Žitni heder:
ssl23260.jpg
ssl23261.jpg

Petoredni kukuruzni adapter:
ssl23259.jpg
ssl23258.jpg
ssl23257.jpg

Rotacina sečka nije ni namontirana na kukuruzni adapter pošto zadovoljavajuće iseckaju otkidački valjci.
ssl23256.jpg

Kombajn je prošao vizualni pregled jer nisu išli uredjaji na prvo gledanje.Uredjaji idu u drugoj turi i kada je manje hladno.Po ovakvom vremenu ne mogu da radim ništa samo da gledam. Može da ide u rad jedino ima malo da se poradi na estetici i da se sečka namontira na kukuruzni adapter i formula 1 na njivi.Ovakav način sečke je jako dobar jer nije cela vezana na kombajn nego kao na DJDJ M 1620H jedan kraj visi na lancima i može da se spušta, a sama sečka je rotaciona.

Poslednja izmena:
cenim vase misljenje gospodine bojane i jako mi je drago da sam vas upoznao takodje i roberta,kao i sto sam rekao nisam namestao secku na heder od kukuruza, jer kada sam uzeo heder secku sam morao da raskacim zbog prevoza,na nagovaranje bivseg vlasnika da je uopste ni ne stavljam jer mu ona nije potrebna tako sam i uradio, iako sam vec bio namestio treci klip resio sam da probam
i bio sam vise nego zadovoljan...kukurzovina koju su sekli nozevi u oklagijama su fantasticno odradjivali posao sta vise bez ikakvog opterecenja po kombajn...
evo slika ..
kukurzovina1.jpg

evo i dve slike od mog kuceta kojeg smo danas pokusavali da uslikamo ...

mo2.jpg

mo1.jpg

Nemam slika, samo sam video kad su ga terali a znam gazdu. Nisam se ja ponovio.

Evo šta dovoze naši trgovci iz inostranstva, pa malo varenja, farbanja, pa na prodaju za 15 000e. Mada ovo možda ne može da se dovede u radno stanje.
imag0105.jpg
imag0106.jpg

@Manjevic Preterao si ga druze, ovo ne moze da se dovede u red i da radi normalno. Samo moze za delove i otpad.

Pa i napisao sam da možda ne može da se popravi. Atrazi za njega 6000e, a ima i neki kao manje rasturen što može da se sredi on je 7000-8000e. Pa kada mi pošalji slike, stavicu i njega...

Kazete vi da nemoze ovaj sa slike da se dotera u radno stanje.... Koliko vidim sa slike njemu su izguzvani samo plehovi,svi vitalni delovi su gotovo dobri.. Opet kazem ovako sa slike... Ali ipak mislim da je 6000e mnogo za takav kombajn... :sta: Da je neka manja cifra ja bi se prihvatio kupovine i toga da ga doteram do radnog stanja...

- - - - - - - - - -

Jos jednom da napisem (pogledah dobro sliku) ovo se sredi ko bag da bude.... Da mi ga pokloni bio bi masina... :osmeh:

Pa za koliko bi ti hteo da ga uzmeš. Pa takav kombajn košta od 12000-16000e... Šta bi ti? Da ga platiš 3000e.

Ma 6000e je previse za taj kombajn!!!! Dao bi ja njemu raznorazne cekice u ruke pa da vidi koliko to treba da se ispravi sve!!! Igrom slucajeva ispravljao sam tako nesto pa znam...

Možda je prodavac pogrešio pa napisao jednu nulu viška kod pisanja cene. :osmeh:
Najbolje bi bilo da ga da za dzabe. Taj kombajn ima klimu. Samo kabina i klima vrede 1500e. Gde je motor, gde su felne sa gumama i još delova kojih ima na kombajnu. Ima i secku, koja je skinuta.

Ma 6000e je previse za taj kombajn!!!! Dao bi ja njemu raznorazne cekice u ruke pa da vidi koliko to treba da se ispravi sve!!! Igrom slucajeva ispravljao sam tako nesto pa znam...
Za koliko bi ti Ciro dao takav kombajn, kada bi ga posedovao, pa sigurno ne bi dao ispod 5000e. Sve si ti nesto pametan. Kao mogao bi ti da ga sredis, pa ako mozes uzmi pa ga sredi, kosta 6000e, da ti stigne kuci, pa nek ulozis u njega i 2000e, izadje 8000e, a oni kostaju oko 14000e....

Nazad
Vrh