IMT-550
Član
Sta god da uradis nezuri , i dobro razmisli...todor je napisao(la):pitam dal da ga uzimam ili ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta god da uradis nezuri , i dobro razmisli...todor je napisao(la):pitam dal da ga uzimam ili ne
nov a cena je 29500 plus pdvzorancile je napisao(la):Todore ti pitaš za nov ili za polovan?
I kejs je isto toliko para.zorancile je napisao(la):A koliko košta takav Kejs? Čini mi se da je bio jeftiniji?
uzmi stayr kompakt 4065 i neces se pokajati proverenoIMT-550 je napisao(la):Sta god da uradis nezuri , i dobro razmisli...todor je napisao(la):pitam dal da ga uzimam ili ne
Oznaka za turcina je td95d i do njega se jako tesko dolazi a kosta i koliko kosta italijan Oznaka za italijana je td5050 i ima ih svega tri u Vojvodini. A ono sto sam siguran je da i Vait vise nece uvoziti Turcine nego Italijane. Mogu da ti dam brojeve telefona ljudi koji ga imaju njihova misljenja su podeljena niko nije ne zadovoljan ali... Naravno slazem se sa Slavkom Da je serija T4000 odnosnoStajer kompakt vrh. I pouceni sa njegovim savetima i primedbama pocecemo i mi da ih uvozimo od 2011. Glavna razlika je u motoru. Turski TDD ima zapreminu 3900 cm3 a italijanski 4500 cm3. I jos jedna stvar T5050 je potpuniji sto se tice opreme a samim tim i skuplji i to znacajno skuplji moje je misljenje ukoliko se dvoumi izmedju ta dva traktora da je TD5050 sigurno prihvatljivija varijanta.Lala iz Banata je napisao(la):TD 5050 je turcin, taj sto Todor hoce, a Italijan je T5050.
Steyr Kompakt , New Holland T4000 , Case Quantum, se proizvode u Italiji, a ne u Austriji, u Austriji se proizvodi samo CVTSumadinac-Gruzanin je napisao(la):Steyr Kompakt , New Holland T4000 , Case Quantum, se proizvode u austriji , cak u istoj fabrici ,ima film na steyr ovom sajtu a ima i u prethodnim postovima objasnjeno .
slavko91 je napisao(la):Steyr Kompakt , New Holland T4000 , Case Quantum, se proizvode u Italiji, a ne u Austriji, u Austriji se proizvodi samo CVTSumadinac-Gruzanin je napisao(la):Steyr Kompakt , New Holland T4000 , Case Quantum, se proizvode u austriji , cak u istoj fabrici ,ima film na steyr ovom sajtu a ima i u prethodnim postovima objasnjeno .