Realno na PG u PDVu sa duplim uzanim tockovima...solo traktor ispod 25 000e dodje.
Mislim da ni bolji kod nas ne dolaze od uvoznika.
Mislim da ni bolji kod nas ne dolaze od uvoznika.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaki iz uvoza liči na ovog dok se ne opereSamo baš dođe u dvorište. A onda vrlo verovatno kreće igranka koja košta... Nzm. Meni se ne sviđa kako izgledaju na slici. Kakvi su tek uživo? Verovatno sa neke ekonomije i vrv ubijeni. Gledam onog rasčerupanog jd-a iz njihovog oglasa.... ako je iz iste firme, kako li je onda ovaj održavan?
Pre bih onda kupio onog starijeg Štajera 9155 iz 90 neke (na polovnima je bio jedno vreme al ko lutka) za podjednake novce, ili onog tm-a iz Lešnice.... Mislim da čak i kod nas u oglasima ima bolji izbor, a kamoli kad iz uvoza uzmeš. Ali ok, svako ima svoje mišljenje.
Retke su situacije da je neko vozilo kupljeno kod nas bolje održavano nego prosečno iz uvoza. Da ima izuzetaka,ima ali su retki kako se ono kaže, ko cigo jedinac. A ako neko ima samo malo iskustva sa tim što kupuje (auto, traktor....) dovoljna je jedna probna vožnja da se oseti da li je mašina utegnuta ili je raskantana. Zato postoje oči da gledaju,uši da slušaju a iskustvo da im kaže gde.Svaki iz uvoza liči na ovog dok se ne opere