Pogledacu od nedelje, hvala na info.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja da ti prodam originale sa mog NH. Pre 10+ godina smo pravili mnogo deblje i od tada mi originali stoje, radili par sezone. Sa tim cilindrima bi mogao i drugi traktor da zakacis i podignesIma i u pasivnoj sam potrazi, slabe ponude.
Tebi trebaju (puno) manji cilindri. Možda bi ti pasali od hedera od Zmaja, al što kaže Slavko novi su vrlo često jeftiniji.A jel mogu ja te cilindre da stavim na moj traktor?
kupio sam letos t6080 ali bez prednje suspenzije za sad solidan.Да li neko ima new holand t 6080 sa prednjom suspenzijom?
Što "solidan"?kupio sam letos t6080 ali bez prednje suspenzije za sad solidan.
Čuo sam da ovi modeli New Hollnda kao i case puma imaju problema sa prednjom vucom.Što "solidan"?
Sigurno misle na lamele od prednje vuce.Kakvih problema sa prednjom vucom?
Ne mora da znaci da je kod svakih ista prica, kod mene puma ima 10.000 sati i ide hvala BoguČuo sam da ovi modeli New Hollnda kao i case puma imaju problema sa prednjom vucom.
Sigurno misle na lamele od prednje
JesteSigurno misle na lamele od prednje vuce.
Da da, stavljaj i na zadnjim tockovima tegoveVerovatno i zato sto imaju jako teške tegove napred 1000 kg zato razmišljam da stavim tegove i u zadnje točkove.