floyd
Član
Jel to generalno važi za sve traktore ili je to nešto što CNH grupacija preporučuje? Ja na Dajcu nemam tegove nazad u točkovima a imam teg napred od 600kg, al mi niko iz Agroštadta nije pominjao to za tegove u zadnjim točkovima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemas kompresor?skupa igranka.znam kada smo obilazili prodavce traktora da je prica bila od preko 2 do skoro 4 hiljade za kompresor...mnooogo kume.Jel neko ugradjivao kompresor u male NH TD5 serije ?
Nisu iste cene ako narucujete uz traktor i posle isporuke traktora, velika je razlika jer se posle vodi kao rezervni deo.Za Dajca je bilo 2000 doplata mada kompresor trenutno ne koristim.
Sta im je?malo je radio kod nas,ali radi ok,cak sam bio iznenadjen koliko brzo postigne pritisak.inace sada sam mu iskljucio spulnu,da ne vrti u prazno dok ne bude potreban.Ja sam ugradio na oba moja traktora. Iz Agrogloba dosli i ugradili . Tolko su kvalitetni da nijedan od njih ne radi . Golo govno. Ako ugradiš vidi nešto kvalitetnije a ne od ovih do 500 eur.
Sad je 3000e sa pdv za Kejsa..Imam, pitam za druga.
Nekad je bio 1650e + pdv uz nov Kejs + doplata da ima dvokruzni i jednokruzni sistem.
To je jos prihvatljivo.Sad je 3000e sa pdv za Kejsa..
Kako bi onda kočili sa prikolicom? Zračne kočnice tek otpuste na 4-4,5 bara.lezaj na spulni ili na bas kompresoru?Nisam se mnogo zanimao oko toga,ali sam misljenja da je to nepotrebno veliki pritisak.svuda je nastelovano oko 4-4,5 bara.