Sapatnik
Član
У фирми су заливали, још се зелени. Сад за принос биће велики знак ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skuva se kada se zakasni sa navodnjavanjem,to su teorije onih koji u zivotu nisu nista pipnuli sto se tice nabodnjavanjaJa tifonom zalivam,vidi se razlika u kukuruzu... A teorija zavere da se skuva kad se zaliva nije tačna,barem kod mene nije do sada bilo problema
[/url]Ja nisam jos dobio za creva kap po kap.Od DrzaveJa bih probao dogodine jednu parcelu od 12kj da navodnjavam, imam bunar 67m i fi75, takodje imam i lombardini pumpu za zalivanje mislim da je 800 litara kapacitet. Nekada se tu radila paprika i bostan pa imam to sve, probao bih sa kap po kap, ako se pokaze dobro i opravda investiciju onda bih verovatno gledao da uradim ozbiljniju investiciju ukopavanje creva itd, e sad pitanje je da li mora za takvo navodnjavanje struja. Ima i bandera na njivi ali ako treba to je onda jos veca investicija i trafo itd...Ako ne onda ostaje i dalje da gledamo u nebo. Kakva su iskustva sa povratom 50% za sisteme za navodnjavanje i opremom, jel se isplacuju ili ne?
A prethone godine jesi podnosio i dobio?Ja nisam jos dobio za creva kap po kap.Od Drzave