Sapatnik
Član
У фирми су заливали, још се зелени. Сад за принос биће велики знак ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skuva se kada se zakasni sa navodnjavanjem,to su teorije onih koji u zivotu nisu nista pipnuli sto se tice nabodnjavanjaJa tifonom zalivam,vidi se razlika u kukuruzu... A teorija zavere da se skuva kad se zaliva nije tačna,barem kod mene nije do sada bilo problema
Ja nisam jos dobio za creva kap po kap.Od DrzaveJa bih probao dogodine jednu parcelu od 12kj da navodnjavam, imam bunar 67m i fi75, takodje imam i lombardini pumpu za zalivanje mislim da je 800 litara kapacitet. Nekada se tu radila paprika i bostan pa imam to sve, probao bih sa kap po kap, ako se pokaze dobro i opravda investiciju onda bih verovatno gledao da uradim ozbiljniju investiciju ukopavanje creva itd, e sad pitanje je da li mora za takvo navodnjavanje struja. Ima i bandera na njivi ali ako treba to je onda jos veca investicija i trafo itd...Ako ne onda ostaje i dalje da gledamo u nebo. Kakva su iskustva sa povratom 50% za sisteme za navodnjavanje i opremom, jel se isplacuju ili ne?
A prethone godine jesi podnosio i dobio?Ja nisam jos dobio za creva kap po kap.Od Drzave