Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма нема он појма какав плуг, какви бакрачи.No till obožava ovakve vremenske uslove.Radi drugar od 2015, počeo je da traži plug...
Nisam još gledao ima li razlike, to mi je unutra malo u kukuruzu nije sa kraja pa moram ući u kukuruz, čekam još malo dok ova suša uradi svoje. Vidim po polju da kukuruz osjeća sušu. Pišem sate koliko sam zaljevao. Klip je krenuo pa ću vidjeti situaciju za jedno 7 dana. Do sada je zaljevano 8.5h sa trakama 6l/ h.Miladine kakva je situacija sa kukuruzom koji navodnjavas? Ima li razlike?
Sto se tice postavljenog videa koji je postavio Cenejac111 to je upravo sistem o kojem sam ranije pisao ovde. Kod ove firme sam i bio i dali mi projekat. Ja opet kazem da je ovo stvarno buducnost. Ali mora da se ugradi prava oprema sto i kosta. Tada je po njihovom predracunu za mojih 5ha to ukupno izlazilo oko 25000 eura. I iskren da budem pre bih ulozio te pare nego da kupim odredjenu mehanizaciju. Jer ako sada sa ovom postojecom i starom sve zavrsim i dobro uradim onda mi i nova ne treba. A o prinosima koje bih dobio sa ovim sistemom je ne merljivo. Pa evo samo da sam ga imao i da je pusten par puta u psenici. To bi bili rekordi koji nisu nigde zabelezeni. A gde je i usteda na djubrivu. Moze o ovome stvarno dosta da se pise. Mnogo tu ima prednosti a mana gotovo i da nema. Ali sigurno da svako ima svoje misljenje.
Pa u no till sigurno je manje sada ispucala zemlja nego u oranju. Da se proveriti.No till obožava ovakve vremenske uslove.Radi drugar od 2015, počeo je da traži plug...
Mnogo tu faktora utice na taj kukuruz datum setve, padavine ,korovi itd.Kupio sam jednu parcelu u februaru, sticajem raznih okolnosti nisam nista radio na njoj, posejao sam direktno kukuruz, sklop je dobar, al mu je vreme doslo glave, eno ga metar i metlici… Tako izgleda i vecina parcela koje sam ove godine video gde je radjena direktna setve…
Slika od pre 15 dana, nije bas u kvalitetu slikao sam u prolazu
Kazi drugaru da ja... nemam plug, neka trazi dalje.No till obožava ovakve vremenske uslove.Radi drugar od 2015, počeo je da traži plug...
Orali jos i Egipcani pa sto ne bismo i mi.Tako će i raditi.Stigao je podrivač, plug za jedan traktor je remontovan prošle godine a za drugi se traži, kaže mora se malo orati, ne vredi.
I sto kupuje plug.Nema potrebe za postovima sarkastičnog sadržaja, nismo deca.
Ako cemo realno...bilo bi im u to vreme lakse da su sejali bez obrade, zabode siljak - ubaci semenku itd.Orali jos i Egipcani pa sto ne bismo i mi.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока