DraleTD
Član
Ма без проблема влага избија на површину само треба пустити да дуже налива што каже Аркадије.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U njegovom slučaju ,ako je pred penzijom,baš i nije jer je to sistem koji je za one koji tek počinju sa bavljenjem ratarstvaSubirigacija bez razmisljanja u tvom slucaju.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ulog jeste veci, ali je mnogo lakse upaliti pumpu, nego razvlaciti tifon nositi cevi za tranzit i sto cuda jos...Ma znam,zato i kažem da je zbog većeg uloga taj sistem interesantniji onim koji su na početku radnog vijeka
Valjda ima naslednike, ili moze da da u zakup po većoj ceni jednog dana.Ma znam,zato i kažem da je zbog većeg uloga taj sistem interesantniji onim koji su na početku radnog vijeka
Не продају баш сви,ми смо заменили фи75 за фи 100/400м. Људи се највише разочарају јер мисле да је то чаробни штап кад је напољу 10 дана 40 степени и да ће уз помоћ тифона да спаси све. То тешко. И друго цена горива и трошак није занемарљив.Sve se mora ispitati što se tiče Podzemnog navodnjavanja. Rođak mi sad ubija volju, kaže da svi koji imaju tofone prodaju ih ali nezna pravi razlog prodaje.