slobapatrola
Član
instalirao sam kap po kap na 3ha i jako sam zadovoljan.zalivam papriku sa 10,5l po metru,i za dva sata vlaga se spusti na 30 cm.kapaljke su pluvio sa ugradjenim kapljacima i rokaju ko lude.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je sam koristio jako puno tih traka al od svih najbolje se pokazale te pluvio jes da su i najskuplje al nema zezanje sad sam uzeo neke jeftine korejske al nevrede nizasta dogodine se opet vracam na pluvioinstalirao sam kap po kap na 3ha i jako sam zadovoljan.zalivam papriku sa 10,5l po metru,i za dva sata vlaga se spusti na 30 cm.kapaljke su pluvio sa ugradjenim kapljacima i rokaju ko lude.
Šta koristite protiv algi u rezervoarima za zalivanje?
Meni se baš dosta namnožilo, otkako sam jednom nasuo slavol, ne mogu oprati :|
Da li će pomoći, ako samo ofarbam u crnu neprozirnu boju?
Da li biljkama štete one hemikalije, što se koriste za bazene i fontane protiv algi?
toje najverovatnije Guen Gil ima svoje prednosti ali i mane po tom prosirenju sa strane oce voda da ide dalje pa nezaliva svugde inace drugo je okJa sam uzeo te izraelske valjda, tako su mi rekli u prodavnici. Ima tacno ta neka trakica, na kojoj su kapaljke. Radi dobro za sada.
Meni su unistile creva.Sada zalivam sa rasprskivacima,ali mi se to ne svidja nego nemam drugog izbora.
U tu istu njivu je bila paprika 2009-e ali je bila i folija preko.Tada su kljucale samo do slavina jer tu su se creva videla a ispod folije nisu.Da li su sada pametnije pa ih ni to ne bi zaustavilo ne bih znao.Po meni idealno resenje je plinski top koji se steluje na koliko vremenski da opali i to ih provereno juri.Cujem da kod nas nema da se kupi vec se narucuje u Hrvatskoj i kosta oko 250 evra.Za cenu nisam siguran,toliko je moj komsija platio pre 10-ak godina,to znam.
Ja sam terao trake do 150m duzine ali je po meni to previse.Najbolje je do 100m.E sad da li imaju nekakve druge koje kompezuju pritisak kao laterali ili ne moras se raspitati,ali je verovatno to skuplja varijanta.