Navigacija u poljoprivredi

To je i meni jako čudno.Potražiću oglas gde je pisala cena pa se javljam.
 
Ova cena je jos i Boze pomozi..mada bio sam ubedjen da su te najjednostavnije navigacije tu oko 500e 😑
 
Na poslednjem postu pre danasnjeg pisanja je lepo napisano. U ponedeljak sam narucio antenu, u sredu je stigla, trud je bio da se povezu dva kabla i skine agopengps, ubaci mesto antene na traktoru i upise sirina prikljucka. Preduslov je samo da imate lap top ili tablet sa windowsom. Nisam nesto detaljno gledao ponudu jer vec imam tablet, mislim da moze da se naruci i BT modul pa da sve to koristite na mobilnom posto ima nekoliko besplatnih aplikacija. Samo vam u tom slucaju treba externa baterija ili punjac u traktoru kako bi antena imala napajanje.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk
 
@zikabog Znam da je jedna imala cenu od oko 700 eura,samo i ja sam gledao oglase davno i zaboravio sam tacno koji model je u pitanju bio.
 
Takav slučaj je i kod mene i napisao sam da sam davno gledao a ne mogu nikako da nađem sačuvanu objavu ali se sećam te cene koju sam spomenuo ali ne i tačnog modela navigacije, jbg.
 
Čudi me da Kinezi nisu napravili neku navigaciju koja bi imala realnu cenu, to bi se jako dobro prodavalo...
 
Koliko je potrebno znanja za taj "home made" navigacioni sistem i da li postoje greške koje se javljaju prilikom korišćenje? Znam da skoro sva home made rešenja imaju neke začkoljice i da mora postojati onaj lik koji će te sve greške da ispegla :D

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
 
Moze li da se sa GeoSrbija portala izveze .kml fajl za odredjenu parcelu. Video sam da moze da se nacrta, ali to onda nije 100%tacno.
 
Nazad
Vrh