Navigacija u poljoprivredi

Prdnulo mi u glavu u minut do 12h da uzmem navigaciju (25.2.) a covek jedini imao na stanju i mogao odmah da izda racun da je posaljem na konkurs koji traje do 28.2. svi ostali tek krajem marta,isti dan uplatio dobio papire i odneo dokumentaciju za BG,sad jos samo da se smiluju da uplate....... ;)

Prdnulo mi u glavu u minut do 12h da uzmem navigaciju (25.2.) a covek jedini imao na stanju i mogao odmah da izda racun da je posaljem na konkurs koji traje do 28.2. svi ostali tek krajem marta,isti dan uplatio dobio papire i odneo dokumentaciju za BG,sad jos samo da se smiluju da uplate....... ;)
Na koji je to konkurs moglo da se konkurise za navigacije ?

Na republičkom možeš da ne prodješ samo ako ti papiri nisu u redu. Pitanje je samo kad će biti pare...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ti imas jer kineska. Mi ocekujemo od tebe neko iskustvo

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока
Čekao sam da dobijem ucrtane njive, nije digitalizovan katastar, danas sam probavao ovako na suvo, kad izvučem AB liniju radi dobro, drži pravac bez greške ali ostale opcije sam se zapetljao, krenuo telefon da se gasi...Iznervirao se, nisam mogao da nađem opcije za graničnu liniju na uvratinama itd...

@olalija sta kazu ljudi sto prodali ja nerazunem nista trimble 15000€ ove dobijes za 6000€ sta sve ima razlika sta dobijas nemam pojma. Dali nas ovi deru ili ipak ne.

Послато са SM-N970F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh