Samo da rucno ne izvlacis tacke A i B, bes onda autopilot.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta je prevagnulo da uzmeš baš tu?Ja uzeo,ako Bog da bice ugradnja u nedelju,vreme ce sve pokazati
Na koji je to konkurs moglo da se konkurise za navigacije ?Prdnulo mi u glavu u minut do 12h da uzmem navigaciju (25.2.) a covek jedini imao na stanju i mogao odmah da izda racun da je posaljem na konkurs koji traje do 28.2. svi ostali tek krajem marta,isti dan uplatio dobio papire i odneo dokumentaciju za BG,sad jos samo da se smiluju da uplate.......
I mene ovo zanimaNa koji je to konkurs moglo da se konkurise za navigacije ?
Da li je jos aktivan konkurs?Da na taj ,republički.
Ti imas jer kineska. Mi ocekujemo od tebe neko iskustvoJel neko prokljuvio ove kineske navigacije?
Čekao sam da dobijem ucrtane njive, nije digitalizovan katastar, danas sam probavao ovako na suvo, kad izvučem AB liniju radi dobro, drži pravac bez greške ali ostale opcije sam se zapetljao, krenuo telefon da se gasi...Iznervirao se, nisam mogao da nađem opcije za graničnu liniju na uvratinama itd...Ti imas jer kineska. Mi ocekujemo od tebe neko iskustvo
Послато са SM-N970F помоћу Тапатока