Ne bih baš mogao o parametrima kako želiš al da probam iz drugog ugla.
kod mene je montiran na traktor koji Sprema,seje,tanjira ,ore i đubri(po potrebi). Jedino bez navigacije radim prskanje i špartanje.
Ne znam u kojoj me operaciji više oduševljava.U oranju mi je mnogo lakše pošto svaku njivu završim kako paket nema ono da izvlačiš na kraju jel špic ili ukrivo ide.Znači krenem od jedne strane AB kordinate i negde gde mi je zgodno prebacim na AB Kordinate druge strane,zavisi koliko se trebam odvojiti od komšije po tome se uklopim ako sam u raskoraku pomeram se po 5 cm svaki prohod da bi došao na željenu udaljenost i kad se to ispravi moraš završiti prohod kako treba zadnji prohod ostavim da bude povratni,to mi je mnogo lakše i recimo iako radim sa traktorom 30 ks manje nego ranije i stim plugom ukupno vreme mi je otprilike isto.
Za spremanje,tanjiranje je jednostavno mnogo fizički lakše ne trebaš se truditi gde da voziš koliko da se odvajaš tako da isto manjim traktorom istom drljačom čak više sam radio dnevno nego ranije.manje preklapanja.
Tanjiraču sam promenio i umesto vučene uzeo kratku tu nisam imao veči učinak ali je znatno olakšan rad.
Za setvu ne bih ništa komentarisao jel je suvišno ,prvo što je rekao Gogi ma samo nek je pravo,drugo što nema više zajebancija sa komšijama,treće ne razmišljaš jel te uhvati noć,ja recimo radim noću sve osim setve to nisam praktikovao nikad. Četvrto nemaš više problema sa sastavima,špartanjem,kombajnom ulaziš svuda isto.
Najbitnija stavr što ne moraš biti ni u jednoj operaciji koncetrisan na kretanje traktora nego na rad same mašine ,tek posle rada sa AP sam shvatio koliko odmorniji dolazim kući.
lično meni veoma korisna stvar,kad bi me sad neko uslovio da se odreknem rada neke mašine koju posedujem mislim da bi pilot bio na poslednjem mestu kojeg bi se odrekao.