tesla
Član
Zavisi ko kako gleda. Kada si mali, sve ti je skupo, ne isplati ti se, pa gledaš da skrpiš što jeftinije, ali ovi veliki su još gori, oni na svemu štede, a hoće sve da imaju, ali da bude skoro džabe .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cuo sam da su neki prestali i da oruZavisi ko kako gleda. Kada si mali, sve ti je skupo, ne isplati ti se, pa gledaš da skrpiš što jeftinije, ali ovi veliki su još gori, oni na svemu štede, a hoće sve da imaju, ali da bude skoro džabe .
Netačno i nepotrebnoNe znam koliko je tacno ali cuo sam da u nekim zemljama postoji pravilo (zakon) na koliko godina treba jednom okrenuti zemlju - preorati. To sam negde procitao nedavno, tipa svake 5-6 godine oranje..
Ja sam je uzeo, nisam nesto puno za sad radio sa njom 6-7ha gruberisanja. Ne vidim neke ne dkstatke za sad. Prodavac skroz korektan,navigacija original kineska kao i ostale. Na prolece cu moci reci nesto vise