pakel
Član
Ima opcija da peko Google ert nadjes svoju pacelu, obelezis misom medje i sacuvas kao KML fajl.
Proverili radi...
Proverili radi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kol'ko je to tačno u praksi?Ima opcija da peko Google ert nadjes svoju pacelu, obelezis misom medje i sacuvas kao KML fajl.
Proverili radi...
Napravis sam kml fajl ako imas kordinate. Bilo je vec ovome.Ne mogu tacno reci jer smo to probali samo na jednoj parceli, koja je nepravilnog oblika i ne znamo pouzdano tacno prave medje.
Predpostavka da gresi 0,5m.
Javljam na jesen kada probamo na parcelama za koje pouzdano znamo medje.
Da li neko zna u kom formatu se dobije parcela od katastra? Ако је u KML formatu , stvar je prosta....
Ja sam čuo da su te koordinate kuku i leleMinimalno oko 3000 din kostaju 4 tačke (koordinate) parcele pa na više, u zavisnosti da li postoji dkp- digitalni katastarski plan (da li su koordinate sračunate) ako nisu, dobijem skice premera pa sam računam, u tom slučaju taksa je veća
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Pazi i to što ti ubace uopšte ne mora da bide 100% preciznost, nemo posle da se džabe tučeš s' komšijeKako onda košta 1000 dinara po parceli da se ubaci u navigaciju. Jel to cena za ispod žita?
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Kako se posle poklapalo sa navigacijom?A kako su nama kada smo radili državnu zemlju geometri merili parcele i uz svaku premeštenu parcelu smo dobili i koordinate.