Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
primetio sam juce kod nazimice crvena vulva nema sluzi pokusao da sednem na nju brani se...kazu da nece da miruje jer se nije prasila...e sad kad da je vodim na Bukar parti
kolko para horm inekcija za bukarenje
pitanje glasi vodio sam krmacu 5 dan po odbicu.stajala mirna i posle 3 dana opet kao da trazi vepra....dal je to normalno il opet trazi vepra
Nije normalno da trazi kroz 3 dana. Moja zamerka je sto nisi posle 12 sati pustio jos jednom.
Pravi redosled.nisam druze jer nemam svog vepra..jer sam sutra dan terao drugu nazimicu kod istog vepra..pa sta mi bog ali mene dok neudari po nosu necu se opameti...moram da kupim vepra plan mi je union mz ali prvo pomak mesaona.pa vepar pa pasat
Koliko posle hormonske inekcije treba da prođe da bi krmača zatražila brava?
Tražila je par dana (nazimica). Bila crvena i nemorna ali nikako da se umiri pa nisam ni puštao brava. Sad ju je izgleda prošlo pa bih hteo da probam sa hormonskom.