Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo sam dobio informaciju zasad neprovereno da je Bule iz Pilatovica isplatio do 16 jula po 150 din vilamet a posle 16 jula 180 din .Neznam dali je svima sve isplatio ali mom prijatelju jeste.
svaka ti cast vilamet za poznavanje temetaki o hladnjacama.koliko znam imaju i hladnjacu i u gornjoj dobrinji i ne posluju samo sa rusima ,caki ni u nekoj vecoj meri sa rusima.a sakim sve posluju to nije za ovde.imaju i par koperanata u manjim hladnjacama koje im rade usluge otkupa i zamrzavanja.ima tu udela i iz inostranstva ali o tome ne bi ovde.Dali mislis na hladnjacu Makoviste koja je u nasem kraju ili mislis na hladnjacu iz Makovista .Ako mislis iz Makovista , u Beogradu posluje kompanija Hibrid koja posluje u sklopu tri firme Pc Frigo ,Pc Semenarstvo ,Pc luka Dunav Bugojno ,Pc Frigo ima u svom vlasnistvu dve hladnjace u Makovistu kapaciteta 2500 tona , po moim saznanjima posluju sa Rusima . Sigurnost posla sam proceni. Kod nas isto traze jako zelenu sljivu (zbog transporta verovatno jer dosta ide u svezem stanju i na kamionu dozreva) a cena ce verovatno biti solidna jer je nema .
ironman,mogao bi napisati koju cenu nude,posto okrenuh lika koji za njih radi i cuh da zuckaju o nekoj velikoj,ali o njoj kada ti otvoris karte i na mestu gde se pise o sljivamaVilamete,
Vidim da poznajes te hladnjacare pa, ako hoces, reci mi znas li nekog ko ima hladnjacu u Makovistu?
To je sve sto znam o njemu, a covek je dolazio kod mene u selo i nudi neku mnogo dobru cenu za sljivu. Sve mi je to prilicno sumnjivo, i cena i to sto trazi da se sljiva bere ipak prerano...
Ako neces da kazes, bilo iz razloga sto bas ja pitam, bilo iz razloga sto neces da ogovaras coveka, ok je.