dekiVR
Član
ovde je takodje berba skoro gotova ali sa cenom nije sve gotovo jer ovde se sve placa verovatno po zadnjoj ceni , za Frukom znam sigurno da nece biti ispod 140 sve iz pocetka
Ne razumem, kako po zadnjoj ceni ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovde je takodje berba skoro gotova ali sa cenom nije sve gotovo jer ovde se sve placa verovatno po zadnjoj ceni , za Frukom znam sigurno da nece biti ispod 140 sve iz pocetka
Mozda vama nije u tim krajevima jasno ali kod nas je praksa a i ove godine ce verovatno biti , navodim primer Frukom , sve od pocetka berbe po ceni od 140 din . Kod nas nema dnevnih cena , jedino nakupci koi otkupljuju na kamion za kes. Tako da koliko razumem , vi cete ostati uskraceni za veliki deo novca u odnosu na nas .Ne razumem, kako po zadnjoj ceni ?
Mozda vama nije u tim krajevima jasno ali kod nas je praksa a i ove godine ce verovatno biti , navodim primer Frukom , sve od pocetka berbe po ceni od 140 din . Kod nas nema dnevnih cena , jedino nakupci koi otkupljuju na kamion za kes. Tako da koliko razumem , vi cete ostati uskraceni za veliki deo novca u odnosu na nas .
Mada mi je sve to poznato al i ja bih da priupitam....Eto razloga za nastavak protesta, ali bih te zamolio da mi malo bolje objasnis kako to kod vas funkcionise, da bi ja ovde to mogao da objasnim ljudima, pa da nastavimo proteste. Ako i ne uspemo nista da postignemo sto se ove sezone tice, bar da znamo sta i kako da radimo za sledecu. Mozda sam malo dosadan ali bi mi to mnogo znacilo, ipak je tu mnogo novca u pitanju. Hvala unapred.
evo deki da ti ukratko objasnim,ne znam kakvo je kod vas stanje ali dobro poznajem stanje ovde a i u macvi.Eto razloga za nastavak protesta, ali bih te zamolio da mi malo bolje objasnis kako to kod vas funkcionise, da bi ja ovde to mogao da objasnim ljudima, pa da nastavimo proteste. Ako i ne uspemo nista da postignemo sto se ove sezone tice, bar da znamo sta i kako da radimo za sledecu. Mozda sam malo dosadan ali bi mi to mnogo znacilo, ipak je tu mnogo novca u pitanju. Hvala unapred.
jutros napisah nesto,kada vidim veceras obrisano mi je bez ikakvog objasnjenja.
ocito nekome smeta kada se kritikuje nevidjena pljacka.
sto se tice mene.apsoluno mi nije potrebno dase uopste pojavljujem u javnosti,i imam mnogo pametnija posla.bicu jos malo dostupan na pvt.pa ako neko zeli moze se javiti da nekad mozda uz pice ispricamo se.
nisam ni uvredjen ni ljut.vec imam dosta drugih poslova gde bi utrosio svoju energiju.
a taj post ne verujem da mi je izbrisao neko ko poput zokija sefa ustaje u praskozorije da bi svoju robu dopremio na trznicu ili pola koji jos samo malini pticijeg mleka ne daje,ima jos dosta njih ovde da sada svakog po imenice ne pominjem koji jedu gorki seljacki hleb.(ova dvojica sumi najvise upali u oci jer vidise da ljudi rade i bili su najaktivniji ovde)sticajem okolnosti i tranzicije bio sam i ja primoran jestiga.ali ako sam se vec necim bavio trudio sam se i mnogo o tom nauciti.sto o proizvodnji,ali sto i o ekonomiji i toku trgovine.iz principa nisam hteo mnogo tog iznositi.
napisao sam pre izvesnog vremena da je novi predsednik amerike ne obama vec mit romni-sto ce te se i krajem ove godine uveriti.tako i ovim stvarima mnogo znam ali mislim da mi je najpametnije da zadrzim za sebe i okrenem se lepsim zivotnim stvarima.
svima saljem puno pozdrava i nadam se da ce jednog dana shvatiti da od proizvodjaca sve zavisi i on je taj koji moze da diktira uslove a ne ko sto iromen pise da je to najprostiji fizicki posao i to je danas najmanje placeno i da seljak mora dase tako pomiri sa sudbinom.