Vladan.Spas
Član
zoki daj boze da potraje cena prodaje sveze maline na pijaci po toj ceni .....
Poslednja izmena od urednika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
terzic odredjuje cenu srpske maline to je to on je sada vlast u arilju slusajte ga...ne bezeite od teme terzic je pristao na 0.7 eura po kg (znaci najvece udruzenje srpskog malinarstva koje je imalo i celavog udbaskog predsednickog kandidata - nije da ste vec zaboravili dragi moji srbi ) to je znaci programirana cena za srpsku malinu 2012 posto vam se svidja (igoru posebno) bice ta cena .... infomaciju ce u toku sutrasnjeg dana dobiti svi veliki svetski kupci.....terzic je tako rekao i to je amin (njegov potparol vilamet 2012 se nije mnogo bunio) idemo onda po toj ceni borio sam se da bude veca ali ako "politicki oci arilja- centra srpskog malinarstva tako kazu tako ce i biti...
vilamete 2012 uskoro cu postaviti prava pitanja u zelji da dobijem odgovore.....jer tvoje pisanje o 50000 tona maline na ovom forumu i obecanoj ceni unije koju si zastupao 1.21 eura za svezu .... ostalim pitanjima... pravno gledano mislim da imam pravo na ostetu ako ne od tebe onda bar od terzica koji je na tv mahao ugovorom zbog koga smo glasali za njega.... on je dobio (predsednik je skupstine arilja i zeli da cena maline bude 0.70 eura po kg kako ovde ti pises a i tvoji sugradjani .... i mi ostali malinari bi trebali da dobijemo bar mrvice....od obecane izborne cene 1.21 eura , ko ce da plati "kolateralnu stetu" ja verujem u pravicni opstinski sud u arilju i imam kopiju ugovora jednog mog prijatelja sa unijom prema austrijancima.. potpisao je ugovor "bone de forme" krece dugacka prica i "kavka proces"....Pa zar zbog nicega digoste toliku frku , da pojasnim , rekoh komsija kaze ,, Terzic je pristao na 0.70 eur , da nije smesno bilo bi zalosno,, to je samo prica koju plasiraju pojedinci i koja nema istine . Naveo sam da to kaze moj komsija kao sto Vladan krivi mene ili Terzica ili od unije (koja je uzimala po 1000 dinara za clansto pa ima nekih para) verovatno i za to sto je i sam izgubio dobrog kupca . Za pojedine , ja nisam Vilamet 2002 na koga ste mislili i nemam sa njim nikakve veze . Ja sam kao i vecina vas proizvodjac koi pokusava preko ovog foruma da vas sve obavesti o trenutnim dogadjanjima u cilju borbe za cenu 2012 . Pokusavam da odmah po pristizanju novih informacija sve na vreme objavim , ako to vecini smeta recite. Ponavljam , cene jos uvek nema , sve su nagadjanja , Radelja je tacno naveo desavanja sa sastanka, analize od nazovi strucnjaka nam netrebaju sad kad se svaki dan ocekuje cena , analize je trebalo raditi u martu da vidimo kako da radimo i koliko da ulazemo, novi sastanak proizvodjaca mislim da je najavljen za nedelju ali cu na vreme obavestiti .Cime to radim protiv malinara , licno sa ugovorom nemam nista , zasto ga sad napadate kad niste hteli da potpisete (pojedini) , sad je unija kriva i onima koi su potpisali i onima koi nisu . Ja danas komsiji (gore navedenom ) kazem nadjimo novog coveka da povede narod i da da predlog , on mi odgovara, pa nemozemo nece niko , velika je odgovornost ............
prenesi molim te vilamete 2012 moju muku "velikom terzicu" i njegovoj opstinskoj sviti....Molim sve na forumu ; prestanimo kukati jedni na druge , svi radimo u istom interesu , predlozite umseto napadanja drugih nove ideje licno cu ih preneti na predstojecem sastanku
A na tom sastanku ce da se odluci o cemu?predlozite umseto napadanja drugih nove ideje licno cu ih preneti na predstojecem sastanku