posalji mi onda cenu za vilamet micekeli@gmail.com, a ja cu da se nadam da si u pravu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pocelo je, 140 din...
Tek kad se formira cijena u srbiji, onda ce se znati i cijena u BiH.Ima li ko informaciju o cijeni u BiH i Republici Srpskoj.
Citam komentare i ne mogu da verujem da ste se vec navukli na prazne price?! Zar niste izvukli neku pouku iz ovih godina za nama, pitam proizvodjace malina??? Setite se predhodnih godina, posebno prosle, kad su rekli svi, citiram: ,,Samo vi berite i dogonite, a cena ce biti dobra, za to ne brinite" i slicno tome, a posle zavrsenog branja, i policija nas je bila, a da niko nije hteo ni da cuje da poveca cenu kakva je bila u otkupu. Bez jasno istaknutikih cena na pocetku, netreba im verovati nista.
zaustavite ove politicare na forumu kao sto je vilamete 2012 radeta je u pravu terzicvilamete 2012 su sada politika nisu vise malinari cena maline meni je poznati i svakako vece nego sto je " novi politicari" najavljuju neslusajte vilameta 2012 i klasirajte svu sovju malinu zamrzavali je ili ne (koristite komsiske ili hladjace koje vam je drzava odredila)
---------- Poruka napisana u 18:00 ---------- Prethodna poruka je at 17:41 ----------
Da odgovorim jos ,,Vilamet-u 2012"
Nije sinoc u Arilju Terzic sazvao nikakav sastanak, ali se po obicaju umesao, sada kao predsednik skupstine Arilja, i preuzeo da vodi sastanak. Sastanak je sazvao predsednik udruzenja proizvodjaca malina, Sunjevaric, i imali su posle sastanka sa hladnjacarima i skupstinu udruzenja, gde su se dogovorili o daljem delovanju u odbrani interesa nas proizvodjaca. Nikakvu cenu preko 0,60 EURo centi nisu im hladnjacari pomenuli, a nagovestili su da sigurno nece platiti malinu ni blizu 100. dinara!!! Bio sam slucajno prisutan i slusao sam sta su ljudi pricali i kakve korake planiraju da preduzmu.