vilamet2012
Član
cene jos uvek nema .
Voleo bih kad bi razumeo Vladana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bravo pole MAJSTORE , tako se to radi, svaka castJuce nabrale 4 gajbe u case po 180 din i 4 plitke gajbe po 140 din otislo u Bg da se Beogradjani slade ..... a pola gajbe odneo na otkupno mesto i posto nemaju cenu ...vec na otvoreno ja prosuo na ulicu.
Sinoc je bio sastanak unije malinara tj Dragisa Terzic sa ariljskim hladnjacarima , nema nista posebno , upravo sam se cuo sa prestavnicima proizvodjaca , bili su prisutni nekoliko hladnjacara , nisu hteli da iznose nikakve ideje o ceni , rekose sve je moguce od 60 do 160 .Pokusao sam licno da dobijem od mog otkupljivaca koi trenutno otkupljuje najvece kolicine u Srbiji ali nista josuvek . Klasiranje koje su neki pominjali takodje sam u razgovoru pomenuo , odgovorio mi je ,, kako klasiranje , to radimo samo kad neznamo kudcemo sa malinom ,, .Na sastanku su se jedino slozili da maline ima veoma malo u odnosu na proslu godinu.
vilamete ako neces da se izvinis onda bar ucuti vise.... cena maline nece biti kako ti i terzic kazete bice svakako veca od "vasih 0,7 eura " projektovanu cenu maline vec saljem zainteresovanim na ppcene jos uvek nema .
deki do juce si me napadao vidis li valjda sada istinu srbine...Vilamete jel ti to rece da je Terzic pristao na 0,70 eura, cekaj, jel se ti to salis ili ozbiljno pises ? Ako je to tacno onda su i on i Unija proslost i bruka za sve nas proizvodjace. Sram vas bre bilo, ko vas je ovlastio da pristajete na takvu cenu ?
mickeli stvarno si naivan ako verujes ovom terzicevom cinovniku iz opstinske vlastibravo pole MAJSTORE , tako se to radi, svaka cast
Pa neka ga.(tipovi poput vilamet 2012) rade protiv interesa srpskog malinarstva ,
objasni iroman ko nije spavao prd istoriski sporazum ja ili vilamet 2012 (moras mi verovati ja sam spavao mirno citajuci bajku o snezani i 50000 tona.... malinara + pecenog vola + aca lukas hitovi )jer ce cena maline ce biti svakako veca od njihove predizborne bajke...Pa neka ga.
Ima pravo covek da prica sta mu padne na pamet.
Ako je mogao da prica kako cele noci nije spavao pred istorijsko potpisivanje ugovora od 1,21, i kako je tim ugovorom konacno i definitivno resio probleme u malinarstvu Srbije, sto ne bi mogao i o 0,7 evra?
Mene samo zanimaju ovi sto mu veruju, sta jos treba da uradi taj Terzic i njegov portparol ovde na forumu pa da mu kazu - idi bre dodjavola, neozbiljan si.
Uopšte mi nje jasno takvo glupiranje na forumu.Samo se vi objasnjavajte.........xixiixixixi....kakva smejurija......Vladane kralju,kao pokvarena ploca longplejka!!!!
u ovom vinu je istinaVilamete jel ti to rece da je Terzic pristao na 0,70 eura, cekaj, jel se ti to salis ili ozbiljno pises ? Ako je to tacno onda su i on i Unija proslost i bruka za sve nas proizvodjace. Sram vas bre bilo, ko vas je ovlastio da pristajete na takvu cenu ?
Znam, ja sam uvek u pravuok u pravu si iromene
Da kao sto rece moj komsija , terzic je sinoc pristao na 0.70 eur , da nije smesno bilo bi zalosno . Radelja je tacno objasnio ali .... slazem se da ko god moze zamrzne svoju malinu , prosle godine sam licno lose prosao ali ove godine znam da ce zaraditi onaj ko skladisti.
mislim da je u nedelju najavljen sastanak unije i saveza malinara oko daljih koraka ali ako neko ima detaljnije neka objavi