Za bbg , o kakvim subvencijama pises , ko je to od malinara dobio subvencije ja za to u Arilju nisam cuo to se daje samo za kulture u vojvodini i za velike projekte u poljoprivredi , malina se radi na malim posedima pa nespada pod subvencije , tj ko ima dosta i dobije dosta , ako ima malo zemlje nedobije nista . Kao pre neku godinu kad su usvoili subvencije za 30 hektara i preko , u Arilju i okolini nema niko toliko obradive zemlje a smatram da onaj ko ima toliko i vise on je gazda i netreba mu pomoc ali to nas ministar poljoprivrede drugacije objasnjava. Pitate za Terzica , verujte nece sedeti skrstenih ruku ali sam prestao da objavljujem informacije zbog ociglednih razloga . Svi moi predlozi su zestoko napadani od strane nekoliko vas na forumu. Objavicu samo najvaznije , imamo uskoro sastanak , objavicu rezultate. Radi se na borbi za cenu , cim primetim suprotno licno cu ga najvise napadati. Predloga imamo nekoliko ali sacekacemo mislim da cemo na predstojecem sastanku prvo traziti cenu od hladnjacara , da vidimo na cemu smo , i to pre berbe.