talianu
Član
Citat od 01.04.2012
---------- Poruka napisana u 13:36 ---------- Prethodna poruka je at 13:29 ----------
Lepo je bbq rekao još davno rekao "da ste se upecali ko somovi na bućku" a vi ga optužili i ocrnli ko najgoreg dušmana.
Pitaj te tvoje iz Pokreta radnika i seljaka koliko su love dobili za predsedničke izbore? Sreća pa nisu prošli 2% i moraju da vrate taj novac.A vi prizvođači maline ste ih trebali gurnuti preko 2%.Valjda si do sada malo progledao.
Nažalost opet proizvođačima!!Dugo me nije bilo u temi pa sam se lepo nasmejao.
Malinari su sklopili super dil sa ovim Austrijancima baš čekam rezultat .
Izgleda će nekom narasti uši.
---------- Poruka napisana u 13:36 ---------- Prethodna poruka je at 13:29 ----------
Deki ja ću probati na sva tvoja pitanja"zašto" da odovorim samo jednim kratkim odgovorom: PREVARACitam i ne mogu da verujem. Pa zar vi jos uvek niste shvatili gde ste pogresili. Posto sam i ja bio mai deo te price, da vam dam moje misljenje zasto to sve nije uspelo. Prvo, osnovna greska i katastrofalna je bilo to sto ste usli u politiku, sta ste kog djavola trazili u onom pokretu. Udruzenje malinara MORA da bude ne politicka organizacija, ima malinara sa raznoraznim politickim stavom a bez obzira na to bi mogli i trebali da budu clanovi udruzenja malinara. Drugo, cemu onolika tajnovitost oko tih ugovora. Ajde, razumem da niste hteli da objavite ugovor izmedju Unije i tog austrijanca, ok, to je vasa stvar, ali zasto onoliko tajiste ugovore izmedju Unije i proizvodjaca to mi nikako nije jasno. Pa to ne da niste smeli da tajite, nego ste predlog tog ugovora trebali da sirite na sve strani, i iz avijona da ih bacate ako treba. Na svakom forumu, stranici, u svim novinama, po postanskim sanducicima, na stubovima pored puta, svud je morao da se vidi taj ugovor. Da ljudi vide, procitaju, razmisle, savetuju se i onda odluce sta ce. Sto se mene tice, odgovorni ste sto niste posao odradili kako treba. I tu nema opravdanja. Malina ima i po toj ceni koju ste vi nudili mogli ste sigurno da dobijete veliku kolicinu, ali vi niste bili zainteresovani da se to odradi. Da je zainteresovanih bilo, znam, jer sam ja licno razgovarao sa mnogim ovdasnjim proizvodjacima i niko nije odbio da da malinu po toj ceni, ali vi nam i niste ponudili ugovore. Ako ste imali dobre namere i sve to oko tog ugovora nije bila samo predizborna laz, onda vam je organizacija bila katastrofalna. To sto sad predlazes, sa tim malim udruzenjima i grupama je glupost, to je zamajavanje, od toga nema nista. Samo jaka organizacija moze da napravi rezultat. Sto se mene tice, kupca treba prvo traziti u Rusiji, pa onda u EU.
Lepo je bbq rekao još davno rekao "da ste se upecali ko somovi na bućku" a vi ga optužili i ocrnli ko najgoreg dušmana.
Pitaj te tvoje iz Pokreta radnika i seljaka koliko su love dobili za predsedničke izbore? Sreća pa nisu prošli 2% i moraju da vrate taj novac.A vi prizvođači maline ste ih trebali gurnuti preko 2%.Valjda si do sada malo progledao.