dekiVR
Član
Ma i cuo sam se sa ljudima iz Unije, konkretno sa Mitrovicem i to vise puta, cak sam i samo zbog toga dolazio u Arilje, i opet nista. I hladnjacu sam bio obezbedio, i ljude obavestio, i pred njima sam ispao lazov i neozbiljan covek (to mi najteze palo ). A i nikako nisam uspeo da ukapiram sta je Unija htela i kako je zamislila to potpisivanje ugovora. ja sam predlozio da se meni posalje meilom jedan primerak tog ugovora izmedju unije i nas proizvodjaca, da ja to otstampam i dam ljudima da potpisu u dva primerka, onda to u kovertu pa za Arilje, vi u Uniji to potpisete sa vase strane, overite pecatom, zavedete, jedan primerak ostavite sebi a drugi vratite nama. mislim sta je tu komplikovano ? Tako smo uvek radili i nikad nije bilo problema. Onda, kad vidimo koje kolicine mozemo da ponudimo iz ovog kraja, posaljete meni jedan predlog Unije hladnjacarima oko placanja njihovih usluga, ja sa tim odem kod njih, pregovaramo i ako im odgovara sklopimo posao, mnogo prosta stvar. Ako sve bude kako treba, odnosno, ako budemo tako nakupili dovoljnu kolicinu maline i jos ako za nju ugovorimo i mogucnost da se smrzne i skladisti u nasim lokalnim hladnjacama, ja ne vidim razlog zasto nismo mogli da odradimo taj posao ? Ja sam se ponudio da o svom trosku sve to uradim za vas, vase je bilo samo da posaljete dva meila i da potpisete ugovore. Nije mi jasno zasto toliko komplikujete tako jednostavnu stvar.