Vladan.Spas
Član
provac, pole, moderator ovog foruma ima kljuc da udje u sve nase poruke (privatne i druge i to je njegovo pravo) on vam moze reci da je istina da dobijam privatne poruke (pravih malinara-cija imena naravno necu reci jer sam poruke dobio na pp iza kojih se vi sklanjate i pominjete i u cije ime vi pisete-ko vam je to pravo dao?) koji mi salju podrsku i pitanja kako da koriste javna skladista...... ostajete usamljeni u vasoj prici koja od prilike znaci "neko pare mora da nam da za malinu ako ne ova drzava,ili preprodavci-nakupci , ili hladjacari onda brisel i evropa -kakava zabluda-kao u vreme komunizma " stvari su se u poslednje vreme promenile ....srpska malina je bila bitna kada smo je samo mi imali (i drzali monopol na svetskoj pijaci) sada je ima svuda oko nas i u svetu ....postala je samo proizvod kao i drugi..... ko ste vi u stvari ? ja pisem u moje ime i ne zaklanjam se iza drugih, sam preuzimam odgovornost za svoje tekstove na ovom forumu...
poruka za tebe provac, FRUIT LOGISTIK, u Berlinu je smotra sajam proizvodjaca svezeg voca (tvoje plave bobice takodje su tu -ali ne divlje borovnice) zato nije bilo malinara jer malinu iz srbije izvoziti svezu pogotovu u leto (pogotovu dominirajuci vilamet) kad je svuda ima je prava avantura (bez kontolisanog gasa) bilo bi moguce kad bi imali vise sunca i proizvodili svezu malinu u zasticenom prostoru sa promenom sorte (grejanim plastenicima) i imali proizvod u februaru-maju, kao spanci i drugi(Uskrsnji praznici) ili oktobru januaru (Bozic) kad u evropi dostize cenu i do 30 eura po kg za svezu,......pre svega veliki znalcu provac, odgovori jednom da li divlja borovnica moze legalno da se bere i izveze iz srbije ili je to sverc kako pises ? (jos davno sam ti dao kontakt carine u sapcu da svoje zablude proveris)
poruka za tebe provac, FRUIT LOGISTIK, u Berlinu je smotra sajam proizvodjaca svezeg voca (tvoje plave bobice takodje su tu -ali ne divlje borovnice) zato nije bilo malinara jer malinu iz srbije izvoziti svezu pogotovu u leto (pogotovu dominirajuci vilamet) kad je svuda ima je prava avantura (bez kontolisanog gasa) bilo bi moguce kad bi imali vise sunca i proizvodili svezu malinu u zasticenom prostoru sa promenom sorte (grejanim plastenicima) i imali proizvod u februaru-maju, kao spanci i drugi(Uskrsnji praznici) ili oktobru januaru (Bozic) kad u evropi dostize cenu i do 30 eura po kg za svezu,......pre svega veliki znalcu provac, odgovori jednom da li divlja borovnica moze legalno da se bere i izveze iz srbije ili je to sverc kako pises ? (jos davno sam ti dao kontakt carine u sapcu da svoje zablude proveris)
Poslednja izmena: