Cyber_Seljak
Član
Evo pokrenuh ovu temu , da bi na vreme otpoceli sa organizaciom .
Imam neke dobre planove , koje cu predloziti i izbaciti u ovoj temi uskoro .
Docicemo do resenja samo ako mi malinari budemo bili slozni - sto podrazumeva akciju na celoj teritoriji drzave , gde se ovo voce gaji , sto predvidjaju i moji planovi . . .
Molim sve clanove koji nemaju veze sa malinarstvom , koji su ovde da pametuju , da se ne javljaju , ne prave zabunu i ne ometaju nas u dogovaranju ka nalazenju resenja za nas problem .
I ako bi moglo da prodje bez komentara clanova dman i cyber-seljak , bilo bi odlicno jer im u ovoj temi nije mesto i njihovim stavovima kojima stite tudje interese , a nikako interese nas malinara.
Je li, a otkada je to poljoinfo uveo DELIKT MISLJENJA? Gori ste od najgorih komunjara i zutaca sto danas vladaju?
Moji stavovi ne stite nicije interese, to sto ste glupi da prepoznate princip, vasa muka.
Bolje poslusajte malo sta kaze kolega Vladan.Spas koji vam mudro kaze da se organizujete za hladnjace.
Jer ako imate gde da uskladistite necete imati problem sa odbijanjem "nepristojnih ponuda". Sta je tu problem?
To sto je neko uzeo pare, a sad kad vas neko pita gde su pare vi trazite jos?
J****, na kartu malinara su pare pokradene, vlast sada krade na drugim kartama. Vasa jedina nada je NOVA VLAST.
A ovaj forum je stvarno ugasio kad se boji necijih komentara.
Vređanje, pogrdi izrazi i ne primereno ophođenje nije dozvoljeno na forumu!
Poslednja izmena od urednika: