Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedna dobra vest.Bice neke doplate ovih dana.Ocekujem krajem sedmice vise informacija.
Ovo je vec uvredljivo...... Gospodine ako nas malinare mislis drzati za ludake molim te operi ruke....
Predlažem da se batalite malinarenja i potražite posao u Francuskoj kao sobarice... Priliči vam
Izbori idu na proleće... Cenim da će te do izbora uspeti da dogovorite sa državom minimalnu otkupnu cenu od nekih 200-300 dinara, i još pride će svaki od vas o državnom trošku da dobije po jednu plavušu...
Međutim kada prođu izbori, naredne 3 godine vas niko pogledati neće (kako i treba), pa kom obojci kom opanci...
Naredni post obrisan jer ne sadrži reči već samo smajlije što nije dozvoljeno pravilima, sve preko 3 limuna deluje neozbiljno.
Uvredljivo nego sta !!!!
Predlažem da se batalite malinarenja i potražite posao u Francuskoj kao sobarice... Priliči vam
Izbori idu na proleće... Cenim da će te do izbora uspeti da dogovorite sa državom minimalnu otkupnu cenu od nekih 200-300 dinara, i još pride će svaki od vas o državnom trošku da dobije po jednu plavušu...
Međutim kada prođu izbori, naredne 3 godine vas niko pogledati neće (kako i treba), pa kom obojci kom opanci...
Naredni post obrisan jer ne sadrži reči već samo smajlije što nije dozvoljeno pravilima, sve preko 3 limuna deluje neozbiljno.
Овога не би требало бановати већ би га требало бичевати
Ja sam posadio novu malinu (imam od ranije oko 50 ari vilameta) i treba da 1200 stubova bagremovi da udarim,pa sam u dilemi sta da radim da li ici dalje ili uzeti oko 1500 eura za stubove i .Za sad je dobro jer je pod snegom od 40-70 cm.Kad spadne sneg videcu sta dalje...Kolege sta predlazete???