grunt
Član
Мачку треба бацити међу мачоре
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nasa macka imala komplilacije neke i da bi zivela morala da se kastrira,tovi se samo ko nazime za zimuTo će ona sama, ne boj se...
Pa februar je.To je i jedini problem s njim, samo "snima" kako da pobegne napolje, stalno strašno glasno mjauče kako nikada nismo doživeli, nikada nije bio ovako zatvoren u kući...
Floberkom se ne izbija oko, nego ubijes coveka kao od sale, precizan pogodak floberkom(malokalibarkom) obori jelena(licno video) a sa njom nije tesko biti precizan. Moja ima magacin za 8 metaka i daleko je od puske da se puca sa njom po selu.Meni jedan kreten ranije ubio psa iz floberke kako se vec zove ta puska.Puca on i since 7-8 razred po selu dok nekom oko neisteraju.
Sledeci put ide tuzba prijava ovima sto su za zastitu zivotinja, a lovci po kuci ima da ostanu bez svih pusaka a imaju ih dosta i bez papira smem da potpisem.
Ma ne pucaju samo floberkom nego i nekim vazdusnim.Ko zna koliko pusaka imaju.Sigurno imaju i neku lovacku bez papira.Floberkom se ne izbija oko, nego ubijes coveka kao od sale, precizan pogodak floberkom(malokalibarkom) obori jelena(licno video) a sa njom nije tesko biti precizan. Moja ima magacin za 8 metaka i daleko je od puske da se puca sa njom po selu.
Nisi ti video kako 84 ka jelena izreseta.u ratu jelen isao sumom, bio mrak, rodjak upozorio jednom, drugi put sasuo rafal, kad posle jelen, nema buta, otkinulo skroz.Уф па нема лова без малокалибарке,рупица ко иглом нема пуно одпадА