u mom kraju znam dvojicu koj sa rusima rade rolo bale,znam jednog koji tera pozamasnu miksericu s kojom nekad ugasi traktor od opterecenja i neproklize,i sam imam ruse i berem kuruze i niiiikad nije proklizao,i neki clanovi to ovde potvrdjuju,citajuci tvoje stelovanje vidim da neradis dobro,rucku u kabini treba staviti u srednji polozaj(neko da je drzi) a na polugici (koja je zasarafljena na osovini koja ulazi u kuciste diferencijala na kojoj se vazu ti sarafi koji se steluju pozadi s desne strane) ima na sredini rupa i na kucistudiferencijala ima rupa u kojoj mislim da je urezan 10mm navoj samo obicno bude nabijeno blata i prasine i tu proturis saraf i zavrnes kako bi rucka bila u srednjem polozaju(to mu dodje kao blokada),zatim sarafe za stelovanje stezi dok nepocnu tesko da idu,izravnaj ih i zatim dva ipo kruga odvrni svaki,osiguraj ih i to je to,naravno pod uslovom da su obloge ispravne i nema sanse da proklize,naravno pregledaj i poluge za prenos kod ukljucivanja jer na svakom kraju ima uska sa navojem pa da nije kojim slucajem poremecen hod maksimalnog zatezanja na polugicama,i izbegavaj obloge sa kockicama