nikola indjija
Član
Ti kardani na mtz su tako skarabudzeni boze te sacuvaj,ko ih je rastavljao zna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baca pitaj Zeljka iz moje ulice jel imo problema sa kardanom na 892.Pred silazu nov kardan svake god.Zato ga je i prodaoNikad nisam imao problema sa kardanom a brao sam kukuruz sa 82-kama 15 godina i za to vreme sam ih promenuo tri. Kako je naveo Danger tu je potrebno pravo štelovanje a ako se nenamesti dobro u radionici prilikom zamene obloge onda se to radi na njivi prilikom korišćenja iste.
Bolje da je prvo promenuo majstora.Baca pitaj Zeljka iz moje ulice jel imo problema sa kardanom na 892.Pred silazu nov kardan svake god.Zato ga je i prodao
Tako je i ovaj iz moje ulice resio problem prodao mtz 892,a kupio fendta 100ksMi sa 820 2006.godiste koji smo imali nismo imali problema, radio je svake godine silazu, rol baler, malo je i brao,stajnjak vuko, u sustini sve zivo sa kardanom dok kad smo uzeli 1025 s njim je haos nije to to,vec pri pola baliranja pocelo da zeza,pa onda silaza takodje nastavili sa 820,sad smo pred silazu menjali opet oblogu jer ni rasturivac sa silazom nije vise mogao okretati.Doduse kad smo se mi patili s njim nismo znali za to drugo resnje sa sirom oblogom.Pa smo i kupili drugi strani traktor i s njim radili sve te poslove koji se rade sa kardanom.
Kod njega je više preovladalo ima se možese, ali mora se znati da ko prelazi sa Mtz traktora na neki zapadni zahteva i mnogo veće izdatke za održavanje istih što najčešće ne rade i kada dođe do većeg kvara onda se dobro češu po glavi i dzepu.Tako je i ovaj iz moje ulice resio problem prodao mtz 892,a kupio fendta 100ks