MTZ Belarus

Zaturio sam negde vizitku od Dime, pa ako neko zna adresu i telefon neka napiše...
Znam da je negde u Povrtarskoj kod Najlon pijace, ali ne znam tačno koji je broj jer tamo ima više prodavaca delova za MTZ...
Javi i meni gde ima ako nađeš kutije. Do skoro je bilo svuda za 1500 din. Sad vidim nema na KP ove za IMT 3000+ !
Kažu da to ide uz traktor, al se setili majstori iz Agropanonke pa poskidali. :)

Ni jedno,15w40.
Ako ga troši ili je pao pritisak nećeš mu mnogo pomoći sa 20w50.
Nevezano, jel se isplati stavljati keramičku lamelu?

Takođe šta misliš koji bi najveći pritisak trebao da bude u hidraulici? Sad kad sam čačkao mislim da mi majstor reče da je preko 250. On kaže da je u gornjoj granici, al kao OK je. Negde sam pročitao da treba da bude 200?

Nevezano, jel se isplati stavljati keramičku lamelu?

Takođe šta misliš koji bi najveći pritisak trebao da bude u hidraulici? Sad kad sam čačkao mislim da mi majstor reče da je preko 250. On kaže da je u gornjoj granici, al kao OK je. Negde sam pročitao da treba da bude 200?
Na ruse sa jednom lamelom se ne isplati stavljati običnu keramicku lamelu,džabe "keramike" kad srce pukne.
Sad uopšte treba izbegavati njegovo fabricko kvacilo jer postoje mnogo bolja.
Sto se hidraulike tice nema potrebe da radi na 250 bara,200,220 mu je i više nego dovoljno a 180 bi trebalo da je fabrički.

Nazad
Vrh