MTZ Belarus

I diferencijala ! , kod IMT a sedište prikovano direktno na menjač, kad se ulje razbije ponaručito u oranju buka je kao pored mlaznog motora.

Moj stari kume uvek govorio da onom ko je kupio 540 onaj prvi model, treba dati još jednog gratis..
Salu na stranu ali što se tiče kabine rus jed odma posle zetora.. Ako su u pitanju ovi traktori starije generacije što većina još uvek vozi.

Кабина одвојена од мотора и мењача, већ ту је предност.
I diferencijala ! , kod IMT a sedište prikovano direktno na menjač, kad se ulje razbije ponaručito u oranju buka je kao pored mlaznog motora.

Što se tiče buke ja ne primećujem bitnu razliku. Pogotovo ako se otvore prozori na MTZ.
Ako čuješ diferencijal moram priznati da ti traktor radi izuzetno tiho pošto ja jedino što čujem pored auspuha i nešto zvonjave motora je neko zujanje dal ležaja u menjaču ili diferencijalu (koje čak prija ušima) .

A bilo bi realno porediti rusa sa starom kabinom ova nova im je ipak bitan upgrade u udobnosti. Treba reći da je sedište mnogo bolje rusu i da sam prijatno iznenađen udobnošću i kvalitetom. Takođe nisam ima problema sa njim 2600 h. Sem jednog manjeg gde se samo opruga otkačila .

560 greje kabinu prilikom oranja, ali ja uvek orem samo u kasnu jesen tako da je to taman koliko treba.

Znam da nema pravila. Koji je neki prosek radnih h za zamenu lamele? Vidim kroz onaj šraf gde je mazalica za druk ležaj da se nakupili prljavštine dosta,. Znam i kad smo onomad probali da je štelujemo da smo dosta izvadili.
Jel moguće kroz onu donju ploču videti u kakvom je stanju?

Zaturio sam negde vizitku od Dime, pa ako neko zna adresu i telefon neka napiše...
Znam da je negde u Povrtarskoj kod Najlon pijace, ali ne znam tačno koji je broj jer tamo ima više prodavaca delova za MTZ...

Nazad
Vrh