Ja bih rekao da Nebojšu najviše nervira kad neko krene da kudi MTZ Belarus traktore. Po bilo kom osnovu.
Evo pa ću i ja malo.
Iskreno mislim da je pozicioni regulator poluga konstruisan i stavljen totalno bez veze. Čisto da bi se reklo da projektni biro nešto radi.
Mislim, trenutno ovo jeste lično. Ne sa Nebojšom već sa MTZ pozicionim regulatorom koji mi je ovih dana pojeo živaca kao ništa u skorije vreme.
Koliko ga ljudi stvarno koristi ? Zaboravio bih i da postoji da se nisam napatio pokušavajući da sprečim curenje ulja iz njega. Pitanje koliko sam imao uspeha u tome. Projektovan je tako da pre ili kasnije mora (
pre) da procuri na mestu gde izlazi osovinica na koju se kači veza sa ručicom. Kod mene već dugo bila pozamašna barica pod traktorom nakon korišćenja hidraulike. Ne bih ni znao odakle curi da nisam skidao rezervoar zbog drugog kvara.
Ispravite ako grešim, ali kako čujem u suštini i ne radi kako treba funkciju za koju je namenjen. Čujem i da ga ljudi eliminišu. Po mom mišljenju samo nepotrebno dodato nekoliko mesta gde može ulje da procuri.