savoris
Član
Sale je napisao(la):Ajde ako ti nije tesko postavi neku sliku tog sigurnosnog srafa na kardanu , ubi mi rus frezu .

čudan ovaj rus majku mu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sale je napisao(la):Ajde ako ti nije tesko postavi neku sliku tog sigurnosnog srafa na kardanu , ubi mi rus frezu .
savoris je napisao(la):marko ako ti je od pomoći ja idem sa LEMIND 2X14 i rus 52 prilično je ujednačena ta kombinacija jer kod mene ima više vrsta zemlje uglavnom je teška
zna se desiti da i nemožem orati dubinu koju bi htjeo ali ne zbog snage , prije mi nestane gripa nego snage
Bubu je napisao(la):Tegovi i blokada i samo teraj! Ako imas fabricke tegove, ti dodaj jos jedan spil tegova, bez zezanja!!!
zalepi parce trake preko lampiceMilos.mtz je napisao(la):imam problema sa pritiskom u sistemu za upravljanje. Tj. mali je pritisak i stalno mi gori ona lampica. Kako to da resim?
genic je napisao(la):Zna li neko nešto o malim zglobnim traktorima MTZ-082 (kao Tomo Vinković) ?
....
našao sam sve što mi je trebalo
možda je već negde pomenut, ali evo dobrog sajt-a sa katalozima
http://parts.tehsoftnn.ru/