MTZ Belarus

to im je boljka ,usteluj trap a i kada je perfektno ustelovan hoce da trosi prednje a jos ako su siroke milina ja sam sravio naj uze i naj jeftinije gume zbog toga i svake tri godine menjam

Treba da proveris rastojanje (zatur) tockova od sredine do sredine prednjih guma,sa prednje i zadnje strane. Ja sam to radio i manje mi jede gume.

naravno da će kočiti ako uključiš u položaj kojim je fiksno
znače ne u onaj položaj da se ona sama uključuje po potrebi , nego sledeći

ja na 52ci to često koristim kada sam u opasnim situacijama , preventivno uključujem prednju vuču da bi me kočnica ''poslušala''

Lala iz Banata je napisao(la):
1221 ima automatsko ukljucivanje prednje vuce pri kocenju traktora. :D

Što je u jednu ruku dobro, a u drugu i nije. Često uključivanje i isključivanje, udarci, ponekad otežano iskopčavanje (uz udarac ili zatrzavanje). Na nekim traktorima to i nije baš najbolje rješeno. Lalo jel na tvom rusu ima tih simptoma?

Lala iz Banata je napisao(la):
1221 ima automatsko ukljucivanje prednje vuce pri kocenju traktora. :D
Tako je Lalo...iskreno,to me je malo bunilo u pocetku kada smo uzeli naseg,jer se traktor drugacije ponasa nego standarna 82-e sad koliko je to dobro po prednju vucu i kolika je dugotrajnost toga... :sta:

Dobio rus malo da radi :haha:
2hfq32d.jpg

30i9kwg.jpg

bjeell.jpg

u moje 52ke na spuštanju nizbrdo samo u 9 brzini mi su povremeno čuje zvuk koji bih svrstao kao da se u nekog ležaja sasuo kavez pa kuglice se ''sabiraju''
ima li neko kakvu predstavu :sta:

savoris je napisao(la):
u moje 52ke na spuštanju nizbrdo samo u 9 brzini mi su povremeno čuje zvuk koji bih svrstao kao da se u nekog ležaja sasuo kavez pa kuglice se ''sabiraju''
ima li neko kakvu predstavu :sta:
:haha: :haha: :haha: skoro u svim neredukovanim :haha: :haha: :haha: pitao sam majstora koji mi radio menjac da nije zaboravio neki kljuc unutra , a on se uozbiljio , namrgodio i kaze : sta lupas bre ti :haha: :haha: :haha:

jel se moze staviti na belarusa 552 bos pumpa od 82-ke?552 ima 1700 obrtaja,a 82-ka 2200.a obrtaj daju tegovi na radilici,posto 552 nema tegove zato ima 1700 obrtaja.a sve ostalo isto kao kod 82-ke.

Nazad
Vrh