goran 85
Član
Zahvaljujem na brzom odgovoruzorancile je napisao(la):Treba da ima gumice ako su njegove original vodjice.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zahvaljujem na brzom odgovoruzorancile je napisao(la):Treba da ima gumice ako su njegove original vodjice.
Lala iz Banata je napisao(la):1221 ima automatsko ukljucivanje prednje vuce pri kocenju traktora.![]()
Tako je Lalo...iskreno,to me je malo bunilo u pocetku kada smo uzeli naseg,jer se traktor drugacije ponasa nego standarna 82-e sad koliko je to dobro po prednju vucu i kolika je dugotrajnost toga...Lala iz Banata je napisao(la):1221 ima automatsko ukljucivanje prednje vuce pri kocenju traktora.![]()
savoris je napisao(la):u moje 52ke na spuštanju nizbrdo samo u 9 brzini mi su povremeno čuje zvuk koji bih svrstao kao da se u nekog ležaja sasuo kavez pa kuglice se ''sabiraju''
ima li neko kakvu predstavu![]()
Ovde možeš naučiti mnoge korisne stvarisavoris je napisao(la):obrtaje daju tegovi na radilici![]()
![]()
![]()
nisam znao