MTZ Belarus

Sale je napisao(la):
Ajde ako ti nije tesko postavi neku sliku tog sigurnosnog srafa na kardanu , ubi mi rus frezu .

:haha: :haha: :haha: svima freza ubije traktor a kod tebe obratno :haha: :haha: :haha:

čudan ovaj rus majku mu ::namigivanje:: ni freza mu nemože ništa

Da ne poverujes dva puta je pukla prirubnica precnika 40 mm .Stugar kada sam mu odneo gleda me i neveruje .Kaze ja ovaj materijal tesko na presi da mogu ovako da precvikam . Bas cu slikati za vikend .

Ljudi recite mi nešto o traktoru T40 sa prednjom vučom kakav je koje su mu mane ako ih ima ,kakav je u oranju jer mi treba prvenstveno traktor za oranje čuo sam da mu prednja vuča nije baš najbolje odrađena i da je malo lenj u oranju ali su to samo sve priče, pa me interesuje da čujem od nekog ko ga ima duže vreme.I neko poređenje između T40 i 50 ili 52 .znači oranje i spremanje su mi najbitnije. Trenutno radim oko 15 hektara zemlje.

marko ako ti je od pomoći ja idem sa LEMIND 2X14 i rus 52 prilično je ujednačena ta kombinacija jer kod mene ima više vrsta zemlje uglavnom je teška
zna se desiti da i nemožem orati dubinu koju bi htjeo ali ne zbog snage , prije mi nestane gripa nego snage

Ljudi kod mene na IMT-u 578 vec godinama ne radi obrtomer tako da ja radim po
secanju i iskustvu.Nemam nekih problema. :ppozdrav:

savoris je napisao(la):
marko ako ti je od pomoći ja idem sa LEMIND 2X14 i rus 52 prilično je ujednačena ta kombinacija jer kod mene ima više vrsta zemlje uglavnom je teška
zna se desiti da i nemožem orati dubinu koju bi htjeo ali ne zbog snage , prije mi nestane gripa nego snage

Tegovi i blokada i samo teraj! Ako imas fabricke tegove, ti dodaj jos jedan spil tegova, bez zezanja!!!

Bubu je napisao(la):
Tegovi i blokada i samo teraj! Ako imas fabricke tegove, ti dodaj jos jedan spil tegova, bez zezanja!!!

ma imam ja tereta možda i dovoljno , kada kažem nedostatak gripa onda mislim na vlažnije uslove oranja , po suvom nema da zakopa :nono:
tegovi nazad bi pomogli , lak je na dupetu

imam problema sa pritiskom u sistemu za upravljanje. Tj. mali je pritisak i stalno mi gori ona lampica. Kako to da resim?

Sta te interesuje u vezi njih, tehnicki podaci za te male traktore su dati ovde http://belarus-tractor.com/en/main.aspx?guid=3051 , ne znam da li mogu da se kupe kod nas.

20z89k4.jpg

Hvala @meshter , ali našao sam sve informacije.
Nego, došao čovek ispred firme sa traktorčetom i pita me da li hoću da ga kupim, trebaju mu pare... itd. Prvi put vidim ovakav traktor. Na njemu piše Belarus i ima oznake delova MTZ, a motor DMB-ov jednocilindrični :sta: U saobraćajnoj dozvoli su pogrešno upisani podaci
marka: 'poljoprivredni traktor'
tip: 'DMB'
ostali brojevi se slažu. Sad to moram da ispravim na tehničkom pregledu, pa su mi zbog toga trebale informacije. Postaviću sliku sutra

genic je napisao(la):
Zna li neko nešto o malim zglobnim traktorima MTZ-082 (kao Tomo Vinković) ?

....

našao sam sve što mi je trebalo

možda je već negde pomenut, ali evo dobrog sajt-a sa katalozima

http://parts.tehsoftnn.ru/

ja sam jednom vidio u Rumi da se prodaje , iskreno nisam nešto oduševljen , djeluje mi ''vinjavo'' za ruski traktor

Informacija jedna ako moze.Radilismo glavu na jednom mtz 82.1 94 g imaoje gumice na ventilima,danas skinuli glavu sa mtz 82.1 isto 94 g nema gumica samo vodjice staje tu orginal fabricki.Radjena su oba motora pre nas.

Nazad
Vrh