MTZ Belarus

Ja sam ovako resio ajos neznam da ubacim slike
Ma lako ti to. Samo odes na ubaci sliku-pa onda ono ODABERITE DATOTEKU izaberes koju sliku ces, zatim stisnes UPLOAD, i posle toga samo prekoriras ono sto ti se pojavi u prozorcicu TAGS, pritisnes posalji i to je to

24qsqz5.jpg

Post je spojen: [time]1284287403[/time]

i cemu to dobro?da se stavi auspuh pored kabine? :sta: meni se to ni malo ne svidja,mislim kvari izgled traktora.

::sramota:: oh bože moj sta je ovo ?
Po meni je bolje da stavi neku cijev umjesto tog auspuha sa loncem kao kod robica na mtz-e i da vidiš koji stroj.

zrine892 je napisao(la):
::sramota:: oh bože moj sta je ovo ?
Po meni je bolje da stavi neku cijev umjesto tog auspuha sa loncem kao kod robica na mtz-e i da vidiš koji stroj.

Zrine, jesi li ti cuo nekada Rusa bez turba kako radi kada se namontira samo cev? Cuje se kao TENK!!!

Ja sam vozio bez auspuha. :D Samo sto mi je smetalo sto mi je u kabinu išao dim. Ali vjeruj mi , i sam sam se iznenadio. Nije toliko bučan koliko sam ja mislio :sta: Nea baš neke velike razlike u buci..

Zato sto turbo u velikoj meri prigusi zvuk pa zato neki proizvodjaci traktora stavljaju samo cev umesto auspuha sa loncem na turbo traktor.
Nadji nekog Rusa 82-ku pa probaj njega da vozis bez auspuha pa nam javi zapazanje! :haha:

Bubu je napisao(la):
Zato sto turbo u velikoj meri prigusi zvuk pa zato neki proizvodjaci traktora stavljaju samo cev umesto auspuha sa loncem na turbo traktor.
Nadji nekog Rusa 82-ku pa probaj njega da vozis bez auspuha pa nam javi zapazanje! :haha:

Aha. Ti si mislio na rusa bez turba. Nisam te skuzio. Ovaj sto robici ima rusa njegov je turbo.
Ja sam rekao da mi se to svidja.

Ljudi su pričali da Mtz 52, kad noću ore bez auspuha (samo ima cev) vidi mu se vatra 15-20 cm iznad cevi.

Bubu svidja mi se sediste sto si kupio.
Imas li neki kontakt telefon od prodavca?

zorancile je napisao(la):
Ljudi su pričali da Mtz 52, kad noću ore bez auspuha (samo ima cev) vidi mu se vatra 15-20 cm iznad cevi.

tu nema šta da se priča , kod mene kada je bio prethodni auspuh i kada ga pošteno opteretim uzbrdo iz auspuha je izlazilo 15tak cm vatre ::namigivanje::
i u mene je pošteno odvrnut :haha:

čak i vladimirac zna da ucrveni auspuh na jednom mjestu :D

Kad bi neki zapadni traktor počeo da bljuje vatru malaksao bi za 5 minuta, a rusi su tako radili danima, godinama... :D

Nazad
Vrh