MTZ Belarus

ZRENJANINAC je napisao(la):
meni treba da ima palicu odnosno djojstik da ne mora kvačilo da se stiska na kraj njive jer hoću petobrazni obrtni plug da vučem. Koliko je doplata za taj menjač? A što se tiče razlike u ::novac:: je 27000€
Koliko sam cuo da MTZ 1523 nema "kila" ni za petobrazdni ravnjak a kamoli obrtac, lakse 1221 nosi cetiri brazde nego 1523 pet brazdi. Tezina za 1221 je 4650 kg a za 1523 je 5000 kg, razlika je svega 350 kg.

na 1523 moze da se dokupi plus 450kg tegova napred sa dodatnim nosacem,znaci ispred postojecih se doda jos toliko
Post je spojen: [time]1284148739[/time]

@mesther nesto mi tu nije uredu sa kilazom sto si napisao za 1221.Jeste da je 1021.3 radjen na sasiji od 1221,ali kada sam stao na vagu 1021.3 je izmerio 5180 kg,tako da bi trebao 1221 biti malo tezi.

b_a_t_a je napisao(la):
@mesther nesto mi tu nije uredu sa kilazom sto si napisao za 1221.Jeste da je 1021.3 radjen na sasiji od 1221,ali kada sam stao na vagu 1021.3 je izmerio 5180 kg,tako da bi trebao 1221 biti malo tezi.
Toliko vaze i 1025 RM...a 1221 je tezi oko 100-200kg,nista vise...

b-a-t-a u pravu si, gledao sam podatke na agropanonkinom sajtu i oni nisu dobro napisali, sad sam proverio u katalogu na sajtu MTZ-a i tamo pise tezina za 1021.3 je 5100 kg, za 1221 je bez prednjih tegova 5300 kg a sa prednjim tegovima 5800 kg, za 1523 isto sa prednjim tegovima je 6000 kg. Ovi iz agropanonke ne znaju ni da prepisu valjano podatke ::lose::

KishRobert je napisao(la):
a niste majice i kape kupili,a ovamo kupujete besne traktore....ej gazdetine i zrno maka vam je veliko!
Kad ga nebi KR reko kako valja nista nebi bilo interesantno........ :haha: :haha: :haha: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:

Boki-Vl je napisao(la):
Kod nas u selu kupljeno 4 Clasa ni jedan nije dobio povracaj cak ga jedan i vratio Mici nazad...
Cuo sam da to sa povracajem ima veze i sa tim da li je opstina u kojoj se nalazi taj ko je trazio povracaj razvijena ili ne.Na primer jedan moj poznanik iz Crepaje(opstina Kovacica) je bio na spisku za povracaj ali nije dobio zato sto su prednost imali ljudi iz manje razvijenih opstina , kao na primer nas drug Lala iz Banata(opstina Opovo)...... :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :bravo: :bravo: :bravo: :D

Taj poznanik iz Crepaje i ne treba da dobije povracaj. Sto se tice mase 1221.2 5850 kg sa tegovima i pola rezervoara goriva. Prednost nisu imali ljudi iz marginalnih opstina, vec pravo na povracaj od 40%, a ostali 30%. A od Mice Sosica vise ne bih kupio ni bicikli.

Pa zato sto nije predao kompletnu dokumentaciju. Cak nije podneo ni dobar zahtev, vec onaj za prikljucne masine. Bitno da je na sajmu na traktoru bilo ispisano njegovo ime najvecim mogucim slovima, da se i iz tunguzije vidi kako je on kupio Fendta.

IMT-550 je napisao(la):
Motor isti ko na 1221, D-260.2, samo jaci turbo. Hidraulika EHR BOSCH, menjac isti kao na 1221,
2euqsch.jpg

A takvog bi ja kupio.Samo sto bi to bio 1221.3 Zato sto su poceli praviti te bolje kabine. U kabini je odlicno, preglednije i ugodnije. Stepeniste su jače napravjene. Volan je manji. Ma milina od te kabine :ppozdrav:

Nazad
Vrh