R
robici
Guest
fazon je u tome sto nemam cev koji vodi nazad za prikolice.blindirano je izlazak iz boce.hteo sam da uradim vazdusne kocnice,ali dzaba kad slabo gura.skinuo sam cev koji vodi sa kompresora na bocu,gura vazduh ali jako slabo.probacu da nadjem drugu glavu,posto u glavi ima dva ventila,jedan kad uvlaci vazduh a druga za izduvavanje vazduha.danger je napisao(la):robici je napisao(la):e kad je kompresor u pitanju,tu imam i ja nekih problemaukljucim i skinem crevo sa boce duva dosta lepo,ali bocu ne moze da naduva to jest da napravi pritisak a ni gume ne mogu duvati,znaci slab pritisak.ja sam jednom razklopio,i nisam nista primetio da je otoslo,znaci karike klip u redu,ona dva ventila u glavi isto lepo otvaraju i zatvaraju.sta bi tu moglo biti u pitanju?
e ja sam se tako napatio jednom ceo dan,a na kraju bio u pitanju ventil za vazdusno pozadi za prikolicu,ja navukao onu plastiku da kao neulazi prasina i blato a ona stisla onaj pipak koji nije dihtovao i nije mogao da naduva,kreni redom.......cev od kompresora.....a ta cev je negde kod stuba volana presecena sa desne strane iznad spone skoro se i nevidi,ima ubaceno medju crevo kao na hladnjaku ulja ono malo,mozda je napuklo,mozda ventil vazdusnog kocenja pusta,probaj sa povucenom rucnom da vidis dal ce da nadruka,itd....nema tog problema koji na rusu nije resiv
@mucos bijenos
skini kompresor,4 sarafa i sve ce ti biti jasno![]()