MTZ Belarus

Зато миксери имају и 7 брзина. И не могу баш све у највећој брзини да раде. Питај слободно један сам спржио тако. А није био јефтин.
 
Sad vidim koji sam ja srećnik. Ja koristim 3-SH na 1500 obrtaja, retko kada 1-BH i to je to.
Nema ferge nigde, ukupno 6 brzina pa biraj Aco, do mile volje, oš pesmicu oš recitaciju..
 
Opasan ovaj naš Nebojša, pravi preduzetnik. Kako samo navodi ljude da oru u 7 🐇 i u transportu koriste 2🐢 i onda zovi majstora, došlo do kvara.
 
Juce kazaljka na pritisku ulja pocela da se voza od pola pa u crveno-6 i tako non stop (ulje pred zamenu 230rh) samo na leru ne kada na leniji okrecem plug, onda stoji dole na 1,5 i ne mrda, nesto mi to sumljivo da mozda i nije sat! Jel imao neko ovakvo cudo na svom mtz-u 😂
Meni to radi sa pritiskom vazduha u boci.prvi put kada sam tako video skazaljku na preko 10 bar nije mi bilo bas svejedno.vrv davac.
 
Interesantno da ih u ovom delu Mačve nema skoro uopšte, kao ni recimo Zetora. Najviše IMT, pa Ursus, IMR...poneki Torpedo.
 
Аха.... летећи балвани... то гледате!

Онда да дочекамо да се похвалиш куповином пар добрих коња "штајераца"... ;)
 
E moj Zorge, posed mali a godine velike, loša kombinacija do bola.
Ne znam zašto ali setih se odma našeg slavnog pesnika B.Radičevića sa onim njegovim stihovima: "Ruka lomna, telo izmoždeno, a kleca mi slabačko koleno! Dođe doba da idem u groba...."
 
U ovom videu ispunjavam vaš zahtev i pokušavam da pronađem nov niskobudžetni plug obrtač. Dosta vas se žalilo na cene plugova, posebno poznatih brendova pa sam u saradnji sa Agropanonkom uzeo da testiram ovaj ALPLER DP 143 plug čija je cena 5900 evra i koji je mnogo pristupačniji za širi spektar poljoprivrednika. Testiramo ga sa Tečinim Mtz Belorusom 1221.3 tako da ćemo uraditi dupli test, i pluga i traktora. Detaljnije u videu... Mehanizacija u videu: Mtz Belarus 1221.3 & ALPLER DP 143 Case Puma 155 & Kverneland 150 b Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2021. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.
 
Nazad
Vrh