MTZ Belarus

Ovaj ALPLER ima prakticno 90% kopirano stelovanje i ovaj dio pluga do traktora od lemkena opal. Jedino sto je tezi. Po tome ne bi trebalo da je los.

Mislim da je problem sa kljucem , presirok pa ima problem zbog blizine vijaka. Na rusu 1221 na lemken opal plugu vijak kose vuce je skroz zavijen (18 cola zahvata) na minimum jer traktor ima uski razmak guma u odnosu na normalne zapadne traktore te snage , tako da na tom vijku i na original lemkenu sa takvim rusom na kojem nisu rasireni kotaci nema stelovanja. Drugi problem 1221 su poluge , van standarda su , treba da su 10cm duze da budu u standardu zapadnih , pa plug oce da udje u kabinu:)

Хоће да ми пада хидраулика кад се добро угреје уље(не мени)🤭трактору није страшно али упушта док је хладно уље не?

Ma sigurno je pozicioni, i kod mene upusta po malo, ali ja svaki prikljucak zakljucam mehanickom kad sam u transportu i na kratkim relacijama od njive do njive, tako da mi to upustanje poluga hidraulika ne smeta mnogo

Исто и ја то радим али кад су парцеле краће и има окрећања упушта морам стално да цимам а нај горе од свега чим почне да упушта неће да преврне плуг па ми требају три руке🤣

Nazad
Vrh