Ristaa
Član
Nije to torpedo da se razbeže zečevi
Послато са LG-H870DS помоћу Тапатока
Послато са LG-H870DS помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
jbt koje napadanje odma! Pitam se ponekad da l tako i uzivo pricate sa ljudima? To je bilo pitanje coveceeee, ne napadanje, sta ti je?Jel ne smemo?
Mozda zeza i onaj šeširasti ventil u razvodniku, meni se jednom to desiloDešava mi se da hidralik neće svaki put da spusti plug, onda moram ručicu(nije )žuta da povučem na gore pa onnda da spustim i to se dešava sporadično. Šta može da bude razlog??? MTZ 820 96god
Jebi ga kolega ne znas me uzivo, da znas znao bi u kom je to tonu napisano. Hocu reci kod Rusa sve moze.jbt koje napadanje odma! Pitam se ponekad da l tako i uzivo pricate sa ljudima? To je bilo pitanje coveceeee, ne napadanje, sta ti je?
То је по мени брзо, мислим на 7. корњача. Колико је км/х? Око 10 или више?Ja orem uglavnom u petoj zec ili u sedmoj kornjaca sa imt757.20.. Iako je sedma kornjaca po papirima brza od pete u zecu, cini mi se da je motoru nekako lakse u sedmoj kornjaci. Ili generalno u kornjaca brzinama.
Ja sam istog mišljenja.Komplikovan brate što se tiče brzina.Jedino što ja umesto ferdže dajem prednost zetoru.Čitam ja ovo o vašim brzinama zec i kornjača i taman mislim da sam ukapirao kad se koja koristi, kad ono prc, nešto kontra od onoga što sam skapirao. Definitivno sam doneo Odluku da rusa ne uzimam, makar mi Nebojšao pristao da bezplatno popravlja tarktor( mislim zbog komšinice). Kod mog ferge nema tih životinja, samo iskoči po koji miš iz brazde.
Ja имам кинески трактор. Шта мислиш, да код мене стоје зецови и корњаче? Код мене стоје неки притајени тигрови и скривени змајеви - никад да се саберем шта је зашта!Orete sa Belarusima u zeca??
Грешиш. Уопште није компликовано.Ja sam istog mišljenja.Komplikovan brate što se tiče brzina.Jedino što ja umesto ferdže dajem prednost zetoru.
Bas mu je izbor brzina prednost. Ne znam za starije i ove veće ali u moj 820 sam brzo usao u štos, a da ranije uopšte nisam ni ušao u belorusa, a kamoli vozio.Ja sam istog mišljenja.Komplikovan brate što se tiče brzina.Jedino što ja umesto ferdže dajem prednost zetoru.
Moj mlađi sin je oduševljen a ja ga NE VOLEMГрешиш. Уопште није компликовано.