MTZ Belarus

Staljinizam jeste 1965_67g ali mehanički totalno ispravan i verujem u boljem stanju od mnogo mnogo mnogo mladjih pripadnika svoje vrste
Stvarno je utegnuta Kaćuša sve ne verujem koliko sam dobro trgovao!
Nego od instalacije ima toliko da puni i pali i sklopku mase više joj ni ne treba


Sent from my moto e5 using Tapatalk
 
Како мислиш "спартанска машина"? Мора да се тера са голим, извајаним мишићавим торзом и у кожним сандалама на ногама?
 
Možda se zezaš, ali 'spartanski' bi trebalo značiti skromno, bez viška bilo čega.
Ne verujem da je luka poredio svoj staljin(izam) sa spartanskim ratnikom.:osmeh:
 
Možda se zezaš...
Ma јоооок....

:ROFLMAO:

Шалу на страну, ал' како идем старији, све више ценим ствари које имају само оне функције које су ми, како је искуство показало, заиста потребне.

Милован је поменуо име трактору. 'Е л' сте својим гвозЈеним коњовима наденули нека имена? Моме се од почетка залепило и остало име Брус Ли. ;)
 
Код нас је мали Урсуз 335 био Ћиркан, МТЗ 50 Лајка, ИМТ 5106 Грмљавина камионска приколица Рингишпилка и тако неки називи који се и данас памте и користе.
 
A ja zovem krš,i rastavili ga otišli ležajevi u menjaču sve se rasklimalo,ja mislio kako je lupalo da je otišla ona čuvena matica,a na kraju sve utegnuto sem ležajeva,e sad ću kupiti timken i snr ove standardne ležajeve,e sad imaju neki veliki kod kod zupčanika koji izlazi iz menjača,dali ima i tih ležajeva u kvalitetu?
 
Гвозден и мој Рус је прекрштен🤣🤣🤣Јако ми се свиђа некако тврдо мушки...Молим ако има неко лгб популације да ми не замери🤣🤣🤣🤣Могу и њих да провозам на свом Гвоздену.
 
Nazad
Vrh