Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel merite cim ugasite traktor ili kad malo odstoji?Na 821 mi varira nivo ulja u menjacu, kako je to moguce, trakror stoji na ravnom kad proveravam, a opet il ima malo il previse, ne curi
Sta se uzeli od delova i gde?Kažu jeftini delovi za rusa ,pogotovo za 82-ku,ko džaba da dele.Evo ja polako nabavljam delove za menjač,i ono malo delova što treba nema ni 70 000 dinara.
Baš me interesuje koliko bi koštao remont pravi na menjaču a da su delovi iz agropanonke,znači sve komplet zepčanici i osovine u menjačkoj kutiji.
Npr ležajevi u kvalitetu komplet su 25000 din.U tu cenu idu dva ležaja ruska 12115 km jer nije imao lik ove ležaje u kvalitet.
Još malo pa će cena biti ko u zapadnjaka.
Sutradan ujutruJel merite cim ugasite traktor ili kad malo odstoji?
Eeeee to onda stvarno nema logike.Sutradan ujutru
На западњаку комплетан мењач са новим дијеловима кошта минимално 10000е.И ови наши кад се крпе са половиним дијеловима и свим и свачим кошта их по пар хиљада евра.Рус је јефтин итекако.Kažu jeftini delovi za rusa ,pogotovo za 82-ku,ko džaba da dele.Evo ja polako nabavljam delove za menjač,i ono malo delova što treba nema ni 70 000 dinara.
Baš me interesuje koliko bi koštao remont pravi na menjaču a da su delovi iz agropanonke,znači sve komplet zepčanici i osovine u menjačkoj kutiji.
Npr ležajevi u kvalitetu komplet su 25000 din.U tu cenu idu dva ležaja ruska 12115 km jer nije imao lik ove ležaje u kvalitet.
Još malo pa će cena biti ko u zapadnjaka.
spojnička,kočnica za nju i kajla,pa osovina sa maticom i zepčanik koji pogoni traktor,onaj prsten koji ide na spojničku,neke male pizdarije i još 2 zupčanika za šta su pojma nemam,jedan ima 2 reda zubacaizmeđu prazan prostor,bakarna piksna ,a drugi je taj u koji ide piksna.i par dihtinga papirnih.Sta se uzeli od delova i gde?
A sto se cena tice na zapadnjaku za 70000 din nema ni dobar dan a ne remont menjaca.
To malo zupcanika i svi lezajevi u kvalitetu.spojnička,kočnica za nju i kajla,pa osovina sa maticom i zepčanik koji pogoni traktor,onaj prsten koji ide na spojničku,neke male pizdarije i još 2 zupčanika za šta su pojma nemam,jedan ima 2 reda zubacaizmeđu prazan prostor,bakarna piksna ,a drugi je taj u koji ide piksna.i par dihtinga papirnih.
E to je sve od delova za sad,a šta da sam još pun **greška zupčanika morao da menjam.
Još dolazi lamela i semering radilice.
Kad se pokrene,.Кад се покрене или док још стоји у месту?
Meni se tako isto desilo. Crko mi unutrasnji lager na poluosovinu...Šta može biti na 952,kad se ubaci u rikverc nešto drobi ko da lomi ispod sedišta,majstor otvaro menjač kaže nije do menjača ,prednja vuča nije,jel imo neko sličan problem.